Ο Παναγιώτης Μάργαρης στο Φιλιάτι

Ο Παναγιώτης Μάργαρης στο ΦιλιάτιΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΜΑΡΓΑΡΗΣ
« Πρελούδιο στον έρωτα»
ΦΙΛΙΑΤΕΣ
«ΠΛΑΤΕΙΑ ΤΑΧΥΔΡΟΜΕΙΟΥ»
Παρασκευή 23 Ιουλίου στις 21:30

Ο Παναγιώτης Μάργαρης παρουσιάζει τη νέα του μουσική παράσταση με τίτλο “Πρελούδιο στον έρωτα”.Μια καλλιτεχνική μυσταγωγία γεμάτη νότες και ηχοχρώματα, με τη μοναδική μαγεία της κλασικής κιθάρας. Το “Πρελούδιο στον έρωτα” σηματοδοτεί ένα όμορφο και διαχρονικό ταξίδι προς την ψυχή, το πάθος, την αγάπη, την εσωτερική τρικυμία, την γαλήνη και την συναισθηματική ολοκλήρωση.

Σε αυτό το νέο του μουσικό εγχείρημα, ο βραβευμένος κλασικός κιθαρίστας και συνθέτης Παναγιώτης Μάργαρης, θα μας παρουσιάσει κομμάτια από την πλούσια δισκογραφία του. Πιο συγκεκριμένα, διασκευές του σε υπέροχες μουσικές των Ennio Morricone, Nino Rota, Μίκη Θεοδωράκη, Μάνου Χατζιδάκι, Sting, Beatles, Rolling Stones καθώς και δικές του συνθέσεις.

Ιδιαίτερη στιγμή της παράστασης αποτελεί η παρουσίαση του νέου του άλμπουμ “Πρελούδιο στον έρωτα”, το οποίο σημειώνει μεγάλη εμπορική επιτυχία, μιας και έφτασε στην πρώτη θέση των επίσημων charts της Ελλάδας.Το “Πρελούδιο στον έρωτα” είναι ένα σπάνιο ρεσιτάλ για κλασική κιθάρα και θα ταξιδέψει σε όλη την Ελλάδα και σε μεγάλες πόλεις του εξωτερικού.

Παναγιώτης Μάργαρης

«Πρελούδιο στον έρωτα»ΦΙΛΙΑΤΕΣ

Πλατεία Ταχυδρομείου

Παρασκευή 23 Ιουλίου

Ώρα έναρξης: 21.30ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ

GUITAR GALAXY PRODUCTIONS
Ο Παναγιώτης Μάργαρης στο Φιλιάτι Ο Παναγιώτης Μάργαρης στο Φιλιάτι Reviewed by thespro.gr on Παρασκευή, Ιουλίου 16, 2021 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Σελίδες