Ολοκληρώθηκε η συνάντηση με Πλακιωτάκη για τη χερσαία ζώνη λιμένα Ηγουμενίτσας

Ολοκληρώθηκε η συνάντηση με Πλακιωτάκη για τη χερσαία ζώνη λιμένα Ηγουμενίτσας



Ολοκληρώθηκε λίγο μετά τις 4 το μεσημέρι της Τετάρτης, η προγραμματισμένη συνάντηση των Δημάρχων Ηγουμενίτσας και Φιλιατών με τον Υπουργό Ναυτιλίας κ. Πλακιωτάκη στην Αθήνα, παρουσία του βουλευτή Θεσπρωτίας κ. Βασίλη Γιόγιακα.

Μοναδικό θέμα συζήτησης στη συνάντηση, ήταν το θέμα της χερσαίας ζώνης λιμένα Ηγουμενίτσας και η τρόπος με τον οποίο θα παραχωρηθούν οι εκτάσεις που δεν χρησιμοποιούνται για λιμενικές εργασίες, στους δήμου Ηγουμενίτσας και Φιλιατών.

Σε δηλώσεις του δημάρχου Ηγουμενίτσας κ. Λώλου στο thespro.gr μετά την ολοκλήρωση της συνάντησης, εξέφρασε συγκρατημένη ικανοποίηση, αφού ο κ. Πλακιωτάκης τον ενημέρωσε πως υπήρξε συνεννόηση μεταξύ του Υπουργείου Ναυτιλίας, του ΤΑΙΠΕΔ και του Υπουργείου Οικονομικών και πως όλες οι πλευρές είναι στην ίδια γραμμή ώστε να ικανοποιηθούν τα αιτήματα της τοπικής κοινωνίας.

Την επόμενη εβδομάδα θα συνεδριάσει η Επιτροπή Λιμένων ώστε να οριστικοποιηθούν οι λεπτομέρειες, ενώ ο κ. Πλακιωτάκης δεσμεύτηκε πως μέχρι το τέλος του μηνός οι διαδικασίες παραχώρησης θα έχουν ολοκληρωθεί.

Ολοκληρώθηκε η συνάντηση με Πλακιωτάκη για τη χερσαία ζώνη λιμένα Ηγουμενίτσας Ολοκληρώθηκε η συνάντηση με Πλακιωτάκη για τη χερσαία ζώνη λιμένα Ηγουμενίτσας Reviewed by thespro.gr on Τετάρτη, Ιουλίου 07, 2021 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Σελίδες

Από το Blogger.