Βασίλης Γιόγιακας: Μέσα στο 2021 η λύση στη μη λειτουργία του Υποθηκοφυλακείου στους Φιλιάτες

Βασίλης Γιόγιακας: Μέσα στο 2021 η λύση στη μη λειτουργία του Υποθηκοφυλακείου στους Φιλιάτες



Επιταχύνεται και θα συσταθεί μέχρι το τέλος του 2021 το Υποκατάστημα του Ελληνικού Κτηματολογίου στην Ηγουμενίτσα το οποίο θα ανήκει στο Κτηματολογικό Γραφείο Ηπείρου, όπως ανέφερε ο Γενικός Διευθυντής του Ελληνικού Κτηματολογίου Στέφανος Κοτσώλης στον Βασίλη Γιόγιακα.
Στην τοπική αρμοδιότητα του νέου Υποκαταστήματος θα υπάγονται τα ακίνητα που σήμερα ανήκουν στην αρμοδιότητα του Υποθηκοφυλακείου – Κτηματολογικού Γραφείου Φιλιατών και του Υποθηκοφυλακείου – Κτηματολογικού Γραφείου Παραμυθιάς, τα οποία και θα καταργηθούν.
Υπενθυμίζεται ότι η κατάργηση των Έμμισθων και Άμισθων Υποθηκοφυλακείων και η συγχώνευσή τους σε περιφερειακά κτηματολογικά γραφεία και υποκαταστήματα προβλέφθηκε με το Ν. 4512/2018 και βρίσκεται σε εξέλιξη σε όλη τη χώρα.
«Με την επίσπευση της συγχώνευσης των Υποθηκοφυλακείων στη Θεσπρωτία δίνεται λύση στην ταλαιπωρία των συμπολιτών μας τους τελευταίους 7 μήνες λόγω της μη λειτουργίας του Υποθηκοφυλακείου και του Κτηματολογικού Γραφείου στους Φιλιάτες. Η προσοχή μας στρέφεται τώρα στην τήρηση των χρόνων που έχει δώσει το Κτηματολόγιο», δήλωσε ο Βασίλης Γιόγιακας.
Βασίλης Γιόγιακας: Μέσα στο 2021 η λύση στη μη λειτουργία του Υποθηκοφυλακείου στους Φιλιάτες Βασίλης Γιόγιακας: Μέσα στο 2021 η λύση στη μη λειτουργία του Υποθηκοφυλακείου στους Φιλιάτες Reviewed by thespro.gr on Σάββατο, Σεπτεμβρίου 18, 2021 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Σελίδες

Από το Blogger.