Τζάμπα οι… πανηγυρισμοί για την Εθνική στο Φιλιάτι!

Τζάμπα οι… πανηγυρισμοί για την Εθνική στο Φιλιάτι!


Δεν πρόκανε – που λεν και στο χωριό μου – να κλείσει μήνας από τους πανηγυρισμούς της Δημοτικής Αρχής Φιλιατών και του κυβερνητικού βουλευτή Θεσπρωτίας, Βασίλη Γιόγιακα, για την… επ’ αόριστον παραμονή του καταστήματος της Εθνικής Τράπεζας στο Φιλιάτι… και αποδείχθηκε ότι τα πανηγύρια τζάμπα στήθηκαν!



Βλέπετε, η Εθνική Τράπεζα, που δε χαμπαριάζει και πολλά από… μπαρμπάδες στην Κορώνη, στη Μεθώνη, στη Βουλή, στην Γενική Γραμματεία Φορολογικής Πολιτικής και όπου αλλού… την Πέμπτη, 16/12, άρχισε, με μαζικά μηνύματα να ενημερώνει τους… πελάτες της, ότι τελικά, αυτό που από 14/01/2020 θα… μείνει στο Φιλιάτι είναι ένα γραφείο εξυπηρέτησης “απλών” συναλλαγών (κατάθεση, ανάληψη άντε και καμιά… μεταφορά…) δύο φορές την εβδομάδα!!! (Ελπίζω η μία να είναι Πέφτη πο ‘χει και παζάρι, μο φούλη… και να θυμούνται να γεμίζουν και το ΑΤΜ με κανα φράγκο…) .

Κατά τα λοιπά, οι εργασίες του καταστήματος Φιλιατών, μεταφέρονται στο κατάστημα της Ηγουμενίτσας, όπως ακριβώς ήταν προσχεδιασμένο και αποφασισμένο.
Κι όποιος πει ότι… απ’ το ολότελα καλή είναι και η… “συχνότητα δυο φορές την εβδομάδα” μπορεί να πεταχτεί μέχρι το υποκατάστημα της Τράπεζας Πειραιώς στο Φιλιάτι… Δυό φορές την εβδομάδα, εξυπηρετούσε στην αρχή κι αυτό… Μετά, έγινε μία, μετά ήρθε Πασχαλιά, και μετά ίτσιου… (που ματαλέν και στο χωριό μου…).Ας κρατήσουν οι χοροί λοιπόν…
Τζάμπα οι… πανηγυρισμοί για την Εθνική στο Φιλιάτι! Τζάμπα οι… πανηγυρισμοί για την Εθνική στο Φιλιάτι! Reviewed by thespro.gr on Πέμπτη, Δεκεμβρίου 16, 2021 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Σελίδες

Από το Blogger.