Ρουσφέτι στην ΠΑΕ Θεσπρωτός το κτίριο "βιτρίνα" της Ηγουμενίτσας από την ΟΛΗΓ ΑΕ

Ρουσφέτι στην ΠΑΕ Θεσπρωτός το κτίριο "βιτρίνα" της Ηγουμενίτσας από την ΟΛΗΓ ΑΕ


Τα ρουσφέτια και τα ρουσφετάκια της διοίκησης του Οργανισμού Λιμένος Ηγουμενίτσας, φαίνεται πως δεν έχουν τέλος.
Πριν από τρεις μήνες είχαμε δημοσιεύσει ρεπορτάζ για την πρόθεση της ΟΛΗΓ Α.Ε. να παραχωρήσει το κτίριο - τουαλέτες που βρίσκονται στα γηπεδάκια του τένις, στην ΠΑΕ Θεσπρωτός. (Δείτε ΕΔΩ)
Μία Ανώνυμη Εταιρία δηλαδή, ιδιωτικών συμφερόντων.
Οι αντιδράσεις και η κοινωνική κατακραυγή, ανάγκασε τη διοίκηση του Οργανισμού να αναθεωρήσει την απόφασή της.
Δεν το έβαλε όμως κάτω...!
Αναζήτησε και βρήκε άλλο κτίριο για να το παραχωρήσει στην ομάδα του Θεσπρωτού, ώστε κάποια μέλη της διοίκησης που πολιτεύονται ή σκοπεύουν να πολιτευτούν, να το εξαργυρώσουν σε ψηφαλάκια, αλλά και να βρουν συμμάχους, που πλέον τους έχουν απομείνει ελάχιστοι...
Αλλά και η διοίκηση της ΠΑΕ Θεσπρωτός, δεν έχασε την ευκαιρία στην προσπάθεια να τη βγάλει τζάμπα και πάλι. 
Μην ξεχνάτε και πως σήμερα τα γραφεία της ΠΑΕ φιλοξενούνται (κακώς) στο δημοτικό στάδιο Ηγουμενίτσας. 
Τόσο μεγαλοεπενδυτές είναι που δεν βάζουν το χέρι στη τσέπη ούτε για να νοικιάσουν ένα γραφείο.

Έτσι, το διοικητικό συμβούλιο της ΟΛΗΓ, ομόφωνα αποφάσισε την αποδοχή του υποβληθέντος αιτήματος της ΠΑΕ Θεσπρωτός και προχώρησε στην με αντάλλαγμα (100€) παραχώρηση  χρήσης στεγασμένου λιμενικού χώρου επί της χερσαίας ζώνης Λιμένα Ηγουμενίτσας και συγκεκριμένα του πρώην κτιρίου του ΕΟΤ στην είσοδο του κεντρικού parking.
Το χρονικό διάστημα ισχύος της εν λόγω παραχώρησης εκτείνεται από την ημερομηνία έκδοσης της απόφασης του Δ.Σ. της Ο.Λ.ΗΓ. Α.Ε. και για ένα 1 έτος.


Το συγκεκριμένο κτίριο, που βρίσκεται στην είσοδο του πάρκινγκ, κάποτε διαφήμιζε τις ομορφιές του νομού Θεσπρωτίας. Λανθασμένα δεν είχε αξιοποιηθεί τόσα χρόνια προς τον ίδιο σκοπό, αφού το σύνολο σχεδόν των επισκεπτών της πόλης της Ηγουμενίτσας, διέρχονται από το σημείο αφού παρκάρουν τα οχήματά τους.
Σήμερα, κάποιοι αποφάσισαν πως είναι πιο συμφέρων (σίγουρα για τους ίδιους) να παραχωρηθεί έναντι εξευτελιστικού αντιτίμου σε μια Ανώνυμη Εταιρία.
Τέλος, για ακόμα μία φορά η διοίκηση του Οργανισμού Λιμένος Ηγουμενίτσας, κάνει εμφανές τον εμπαιγμό της προς το δήμο Ηγουμενίτσας και κατά επέκταση προς όλους τους δημότες της πόλης.
Από τη μία υπόσχεται πως το πάρκινγκ θα παραχωρηθεί, μαζί με τη χερσαία ζώνη, προς χρήση στον δήμο Ηγουμενίτσας και από την άλλη προχωράει σε παραχώρηση ενός κτιρίου που βρίσκεται μέσα σε αυτό, σε έναν ιδιώτη - μεγαλοεπιχειρηματία.
Το ίδιο έκανε να μου πείτε και με τις παραχωρήσεις των καντινών στο Δρέπανο και το Μακρυγιάλι, που υποτίθεται θα παραχωρηθούν στο δήμο Ηγουμενίτσας πριν το τέλος του 2021 και την ίδια ώρα ο ΟΛΗΓ τα δημοπρατεί και καλεί τους ενδιαφερόμενους για το 2022 να επικοινωνήσουν μαζί του.
Χωρίς καμία ντροπή, νομίζουν πως μπορούν να κοροϊδέψουν τους πάντες...
Ρουσφέτι στην ΠΑΕ Θεσπρωτός το κτίριο "βιτρίνα" της Ηγουμενίτσας από την ΟΛΗΓ ΑΕ Ρουσφέτι στην ΠΑΕ Θεσπρωτός το κτίριο "βιτρίνα" της Ηγουμενίτσας από την ΟΛΗΓ ΑΕ Reviewed by thespro.gr on Δευτέρα, Δεκεμβρίου 13, 2021 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Σελίδες

Από το Blogger.