Ζητάνε μόνιμες προσλήψεις στη ΔΕΔΔΗΕ σε Θεσπρωτία και Γιάννενα

Ζητάνε μόνιμες προσλήψεις στη ΔΕΔΔΗΕ σε Θεσπρωτία και Γιάννενα


Η μεγάλη έλλειψη προσωπικού στο ΔΕΔΔΗΕ της Περιοχής μας, έχει ξεπεράσει κάθε όριο και κάθε λογική. Οι Συνταξιοδοτήσεις, η εφαρμογή μνημονιακών υποχρεώσεων και η τάση εργολαβοποιήσης όλης της δραστηριότητας, έχουν οδηγήσει σε αδιέξοδα τον ΔΕΔΔΗΕ.

Η τεχνογνωσία σε πολλές περιπτώσεις χάνεται και οι λιγοστοί εργαζόμενοι είναι αδύνατο να καλύψουν επαρκώς ακόμη και βασικές εργασίες των Δικτύων Μέσης και Χαμηλής Τάσης με υψηλό ρίσκο επικινδυνότητας, με μεγάλη σωματική καταπόνηση, από τις εξαντλητικές απαιτήσεις των Δικτύων.

Μετά την άρση των μνημονικών δεσμεύσεων όλοι αναμέναμε έναν επαρκή αριθμό προσλήψεων μόνιμου προσωπικού, ικανού να διατηρήσει την τεχνογνωσία στην επιχείρηση και την ποιότητα και την αξιοπιστία των δικτύων, παράλληλα με την καλύτερη δυνατή εξυπηρέτηση των πολιτών και με μικρότερο κόστος από αυτό των εργολαβιών.

Οι συμβάσεις ορισμένου χρόνου δεν αποτελούν λύση. Επιβάλλεται να δοθεί ένα τέλος στην εσφαλμένη και γενικευμένη τάση της εργολαβοποίησης των βασικών εργασιών των Δικτύων, με τη διατήρησή τους αποκλειστικά από μόνιμο και επαρκές αριθμητικά προσωπικό.

ΚΑΛΟΥΜΕ ΤΗΝ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΟΥ ΔΕΔΔΗΕ σε Συνεννόηση με την Διεύθυνση της Περιοχής Ιωαννίνων να προχωρήσει σε νέα καταγραφή των πραγματικών αναγκών μόνιμου προσωπικού σε Ιωάννινα και Θεσπρωτία και την άμεση πρόσληψη προσωπικού για την κάλυψη των θέσεων με αξιοπρεπείς μισθούς.

Ε.Α.Μ.Ε.Ε.ΤΕ. ΟΜΙΛΟΥ ΔΕΗ 
ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ-ΘΕΣΠΡΩΤΙΑΣ
Ζητάνε μόνιμες προσλήψεις στη ΔΕΔΔΗΕ σε Θεσπρωτία και Γιάννενα Ζητάνε μόνιμες προσλήψεις στη ΔΕΔΔΗΕ σε Θεσπρωτία και Γιάννενα Reviewed by thespro.gr on Τρίτη, Δεκεμβρίου 14, 2021 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Σελίδες

Από το Blogger.