Επίθεση με σφυριά στο κέντρο της Ηγουμενίτσας για… οπαδικές διαφορές

Επίθεση με σφυριά στο κέντρο της Ηγουμενίτσας για… οπαδικές διαφορές


Σύνταξη Βάσω Γκόρου - ertnews.gr
Σε μάστιγα εξελίσσεται η βία, που προέρχεται από οπαδούς ομάδων και μέλη διαφόρων “συνδέσμων”, ακόμα και σε μικρές κοινωνίες, όπως αυτή της Ηγουμενίτσας.

Όπως καταγγέλθηκε, το απόγευμα της 26ης Ιανουαρίου, στο κέντρο της Ηγουμενίτσας, ομάδα τεσσάρων ατόμων, φορώντας full face κουκούλες επιτέθηκαν σε 40χρονο κάτοικο της πόλης, χτυπώντας τον με σφυριά, με αφορμή τρεις αθλητικές μπλούζες που ήταν κρεμασμένες στο μπαλκόνι του!

Για την επίθεση σχηματίστηκε δικογραφία, ενώ ταυτοποιήθηκε ένας 20χρονος, ως ένας εκ των δραστών.

Υπενθυμίζεται, ότι σε πρόσφατες αστυνομικές έρευνες, μετά από επίθεση “οπαδών” σε κατάστημα διασκέδασης σε χωριό της Παραμυθιάς, σε γραφεία “συνδέσμων” οπαδών σε διάφορες πόλεις της Ηπείρου εντοπίστηκαν μεταξύ άλλων, σφυριά, ρόπαλα αλλά και αυτοσχέδιες βόμβες μολότoφ.
Επίθεση με σφυριά στο κέντρο της Ηγουμενίτσας για… οπαδικές διαφορές Επίθεση με σφυριά στο κέντρο της Ηγουμενίτσας για… οπαδικές διαφορές Reviewed by thespro.gr on Πέμπτη, Φεβρουαρίου 03, 2022 Rating: 5

1 σχόλιο:

  1. Πόσος ακόμα ξεπεσμός...ποσο ακόμα θα απαξιώνουμε την ανθρώπινη ζωή.Σε τι είδους σπίτι μεγαλώνουν τέτοιου είδους άνθρωποι...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σελίδες

Από το Blogger.