Να κλείσουν τα καταστήματα στο Δρέπανο επιμένουν οι ΟΛΗΓαρχες - Αύριο η συζήτηση στο Συμβούλιο της Επικρατείας

Να κλείσουν τα καταστήματα στο Δρέπανο επιμένουν οι ΟΛΗΓαρχες - Αύριο η συζήτηση στο Συμβούλιο της Επικρατείας


Αύριο Τρίτη 8 Μαρτίου 2022 πρόκειται να συζητηθούν, στο Δ΄ Τμήμα του Συμβουλίου της Επικρατείας, οι δύο αιτήσεις ακύρωσης της ΟΛΗΓ ΑΕ κατά του Δήμου Ηγουμενίτσας, για την ακύρωση των διακηρύξεων δημοπρασίας εκμίσθωσης του καταστήματος ΣΟΧΟ στο Δρεπάνου και του καταστήματος ΚΕΝΤΡΙΚΟ.
Με την αίτηση ακύρωσης ο ΟΛΗΓ ΑΕ ζητά  την ακύρωση ή άλλως την εξαφάνιση των διακηρύξεων δημοπρασίας εκμίσθωσης των δύο δημοτικών καταστημάτων, που από το περασμένο καλοκαίρι ο Δήμος Ηγουμενίτσας έχει δημοπρατήσει και ήδη οι εκμισθωτές τα λειτουργούν.


Με τη κίνηση αυτή, τα μέλη της διοίκησης του Οργανισμού Λιμένος Ηγουμενίτσας, δείχνουν για ακόμα μία φορά, πως όχι μόνο δεν ενδιαφέρονται για την ανάπτυξη της Ηγουμενίτσας, αλλά αντίθετα κάνουν ότι περνάει από τα χέρια τους, ώστε να τη φρενάρουν.

Μόνο και μόνο για να έχουν την ευκαιρία επιλογής και "εκδούλευσης", για το ποιοί επαγγελματίες με καντίνες θα λειτουργήσουν στις παραλίες του Δρεπάνου και του Μακρυγυαλίου;

Είναι η ίδια διορισμένη διοίκηση που από τη μία ξεκαθαρίζει σε όλους τους τόνους πως το θέμα της παραχώρησης της χερσαίας ζώνης στη δημοτική αρχή έχει "τελειώσει", (αναγνωρίζοντας εμμέσως με τον τρόπο αυτό την κυριότητα του Δρεπάνου από το Δήμο Ηγουμενίτσας) και από την άλλη προσπαθεί να ξανακλείσει τα δύο δημοτικά καταστήματα.
Και μάλιστα με αίτηση στο Συμβούλιο της Επικρατείας, που εάν η απόφαση είναι υπέρ της ΟΛΗΓ, θα δημιουργηθεί ένα δεδικασμένο που θα παρασύρει και άλλα κομμάτια του Δρεπάνου, όπως π.χ. το δημοτικό κάμπινγκ!!!

Είναι η ίδια διορισμένη διοίκηση μια Ανώνυμης Εταιρίας που θέλει να εισπράξει και πάλι τα έσοδα της παραλίας, μεταφέροντας όμως τα έξοδα συντήρησης και καθαριότητας στο Δήμο και στις πλάτες των φορολογούμενων πολιτών της Ηγουμενίτσας. 

Λες και το πρόβλημα της παραλίας του Δρεπάνου είναι τα δύο δημοτικά καταστήματα. 
Κοιτάξτε την "καμπούρα" σας, κύριοι και κυρία του ΟΛΗΓ, και δώστε πειστικές απαντήσεις για το πρόβλημα που δημιούργησαν οι καντίνες στην παραλία και αφήστε την εκλεγμένη δημοτική αρχή, να σχεδιάζει (με όποιον τρόπο νομίζει και που θα κριθεί για αυτό) το μέλλον της πόλης και των δημοτών.

Από την πλευρά της, η δημοτική αρχή, παρακολουθεί αμέτοχη τα όσα συμβαίνουν στην πόλη μας, παρά τις συσκέψεις και τις βαρύγδουπες ανακοινώσεις.
Και αυτό διότι ο Οργανισμός Λιμένος Ηγουμενίτσας, από τις 31 Ιανουαρίου 2022, έχει ολοκληρώσει τη διαδικασία για τη παραχώρηση των καντινών στις παραλίες Δρέπανο και Μακρυγυάλι.
Ο Δήμαρχος Ηγουμενίτσας πρέπει να δώσει λύση άμεσα, ακόμα και εάν χρειαστεί να σπάσει "δυνατά" αυγά. Δεν αρκούν οι μεσίστιες σημαίες.
Εκτός και εάν υπέκυψε στους τραμπουκισμούς...
Να κλείσουν τα καταστήματα στο Δρέπανο επιμένουν οι ΟΛΗΓαρχες - Αύριο η συζήτηση στο Συμβούλιο της Επικρατείας Να κλείσουν τα καταστήματα στο Δρέπανο επιμένουν οι ΟΛΗΓαρχες - Αύριο η συζήτηση στο Συμβούλιο της Επικρατείας Reviewed by thespro.gr on Δευτέρα, Μαρτίου 07, 2022 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Σελίδες

Από το Blogger.