Παραίτηση της γραμματέως του Θεσπρωτού

Παραίτηση της γραμματέως του Θεσπρωτού


Μετά από 3 χρόνια, που υπηρέτησα από την θέση της γενικής γραμματέως , την ΠΑΕ "Ο ΘΕΣΠΡΩΤΟΣ 2019", την ομαδα του τόπου μου και των παιδικών μου χρόνων, έφτασε η στιγμή να αποχωρήσω. 
Την ομάδα που μέσα από πολλές αντιξοότητες, πολλές χαρές και λύπες, πολλές απογοητεύεις αλλά και επιτυχίες, κατάφερε να φτάσει ν' αγωνίζεται σε επαγγελματική κατηγορία, τα τελευταία 3 χρόνια. 
Ευχαριστώ τον μεγαλομέτοχο της κ. Αραμπατζάκη, καθώς και την διοίκηση της, που μου έδωσαν την χαρά και την ευκαιρία να εργαστώ και να προσφέρω τις υπηρεσίες μου, για τις πολύ απαιτητικές υποχρεώσεις που έχει αυτή η κατηγορία. 
Ευχαριστώ και όλους τους φίλους της ομαδας, τους συνεργάτες, τους χορηγούς και όσους συμπορευτήκαμε σ αυτό το ταξίδι, προκειμένου να βλέπουμε την ομαδα να στέκεται αξιοπρεπώς, καθώς και όλους τους συναγωνιστές απ τις άλλες ομάδες της κατηγορίας, τους συναδέλφους από την Ελληνική Επαγγελματική Ομοσπονδία μέχρι την διοργανώτρια αρχή "SUPER LEAGUE 2", την Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού και όποιον δουλεύει για το ελληνικό ποδόσφαιρο, για την βοήθεια, την στήριξη, και την άψογη συνεργασία που είχαμε αυτά τα 3 χρόνια. 
Δυστυχώς κάποια πράγματα κάνουν τον κύκλο τους....όμως φεύγω γεμάτη, με τις όμορφες στιγμές να υπερτερούν κατά πολύ τις δύσκολες. 
Με τη χαρά των όσων περάσαμε να καλύπτουν τις όποιες λύπες.
Με πολύ περισσότερους φίλους από όσους είχα πριν, οι οποίοι εκτίμησαν πολύ περισσότερο τη δουλειά μου από εκείνους που θα έπρεπε πραγματικά να την εκτιμούν.
Φεύγω με μεγάλη αγάπη και καμία κακία.
Εύχομαι καλή συνέχεια στην ομάδα της καρδιάς μου. Θα είμαι δίπλα της έστω και από πιο μακρια!

Με εκτίμηση
Μαριλένα Γκορέζη

Ευχαριστήριο του Θεσπρωτού:
Η ΠΑΕ Θεσπρωτός εκφράζει τις ευχαριστίες της προς την κα. Μαριλένα Γκορέζη, γραμματέα της ομάδας για την πολύτιμη συνεργασία και συνεισφορά της στην ομάδα. 
Συμπορευτήκαμε σε ένα συναρπαστικό ταξίδι με όμορφες αλλά και δύσκολες στιγμές, που είχε ως σταθμό την άνοδο της ομάδας στη Super League -2. 
Η μεγάλη οικογένεια του Θεσπρωτού είναι πάντα ανοιχτή.
Παραίτηση της γραμματέως του Θεσπρωτού Παραίτηση της γραμματέως του Θεσπρωτού Reviewed by thespro.gr on Τετάρτη, Ιουλίου 27, 2022 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Σελίδες

Από το Blogger.