25 Χρόνια ΤΖΟΚΕΡ: Στη Θεσσαλονίκη ο νικητής του τρίτου TESLA

25 Χρόνια ΤΖΟΚΕΡ: Στη Θεσσαλονίκη ο νικητής του τρίτου TESLA

Ηλίας Κ., μεγάλος νικητής της τρίτης κλήρωσης του διαγωνισμού «25 Χρόνια ΤΖΟΚΕΡ»

Στις 14 Νοεμβρίου η κλήρωση για το τελευταίο από τα τέσσερα αυτοκίνητα

Ένα ακόμη TESLA Model 3, το τρίτο κατά σειρά, χάρισε το ΤΖΟΚΕΡ με αφορμή τα 25α γενέθλιά του. Στην εβδομαδιαία κλήρωση της Δευτέρας 7 Νοεμβρίου, μεγάλος νικητής αναδείχθηκε ο Ηλίας Κ. στη Θεσσαλονίκη, ο οποίος συμμετείχε στον διαγωνισμό μέσω του tzoker.gr.

Ο μεγάλος νικητής του διαγωνισμού «25 Χρόνια ΤΖΟΚΕΡ» με την ομάδα του ΟΠΑΠ

Τον μεγάλο τυχερό υποδέχθηκαν, την Πέμπτη 10 Νοεμβρίου, οι εργαζόμενοι του ΟΠΑΠ στα γραφεία της εταιρείας στη Θεσσαλονίκη.
«Όταν χτύπησε το τηλέφωνο και μου είπαν ότι κέρδισα το αυτοκίνητο, δεν μπορούσα να το πιστέψω. Είναι πραγματικά ένα μεγάλο δώρο και χαίρομαι πολύ που αναδείχθηκα νικητής. Ευχαριστώ πολύ τον ΟΠΑΠ», είπε ο νικητής του TESLA, Ηλίας Κ.


Έως το βράδυ της Κυριακής οι συμμετοχές για το τέταρτο TESLA
Ο νικητής του τελευταίου από τα συνολικά τέσσερα TESLA, που κληρώνει το ΤΖΟΚΕΡ για τα γενέθλιά του, θα αναδειχθεί τη Δευτέρα 14 Νοεμβρίου. Η συμμετοχή στον διαγωνισμό για τα αυτοκίνητα γίνεται εντελώς δωρεάν, είτε με μια επίσκεψη σε ένα κατάστημα ΟΠΑΠ, είτε μέσω του tzoker.gr, χωρίς να απαιτείται η κατάθεση δελτίου ΤΖΟΚΕΡ.
Στην κλήρωση για το τέταρτο TESLA θα πάρουν μέρος όσοι υποβάλλουν συμμετοχές έως και την Κυριακή, 13 Νοεμβρίου, το βράδυ.


Εταιρικό προφίλ
Ο ΟΠΑΠ είναι η κορυφαία εταιρεία τυχερών παιγνίων στην Ελλάδα και μία από τις πλέον καταξιωμένες στον κλάδο της παγκοσμίως.
Ιδρύθηκε το 1958 και δραστηριοποιείται στη διεξαγωγή και διαχείριση αριθμοπαιχνιδιών, παιχνιδιών αθλητικού στοιχήματος, αμοιβαίου ιπποδρομιακού στοιχήματος, λαχείων, στιγμιαίων τυχερών παιχνιδιών και παιγνιομηχανημάτων (VLTs) στην Ελλάδα. Επιπλέον, ο ΟΠΑΠ κατέχει ηγετική θέση στον κλάδο ως προς την ενσωμάτωση των παγκόσμιων αρχών του Υπεύθυνου Παιχνιδιού στις δραστηριότητες του.
Ταυτόχρονα, ο ΟΠΑΠ κατέχει εξέχουσα θέση μεταξύ των πλέον κοινωνικά υπεύθυνων επιχειρήσεων στην Ελλάδα. Μέσω εκτενούς προγράμματος Εταιρικής Υπευθυνότητας, το οποίο επικεντρώνεται στην Υγεία, τον Αθλητισμό και την Απασχόληση, η εταιρεία στηρίζει έμπρακτα και διαχρονικά την ελληνική κοινωνία.
Περισσότερες πληροφορίες στο www.opap.gr
25 Χρόνια ΤΖΟΚΕΡ: Στη Θεσσαλονίκη ο νικητής του τρίτου TESLA 25 Χρόνια ΤΖΟΚΕΡ: Στη Θεσσαλονίκη ο νικητής του τρίτου TESLA Reviewed by thespro.gr on Πέμπτη, Νοεμβρίου 10, 2022 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Σελίδες

Από το Blogger.