Εντοπίστηκαν σε καλή κατάσταση τα 6 κουτάβια των Φιλιατών (ΦΩΤΟ+ΒΙΝΤΕΟ)

Εντοπίστηκαν σε καλή κατάσταση τα 6 κουτάβια των Φιλιατών (ΦΩΤΟ+ΒΙΝΤΕΟ)


Ζωντανά εντοπίστηκαν τα 6 κουτάβια που απομακρύνθηκαν από τη μητέρα τους στο Φιλιάτι, υπόθεση που οδήγησε στο αυτόφωρο έναν υπάλληλο του δήμου Φιλιατών και τον αρμόδιο αντιδήμαρχο.
Όπως ήδη σας έχουμε ενημερώσει, σήμερα το πρωί, κατά τη διάρκεια αυτοψίας σε ακίνητο ιδιοκτησίας του αντιδημάρχου Φιλιατών, εντοπίστηκαν από την κτηνιατρική υπηρεσία της Περιφέρειας Ηπείρου, έξι κουτάβια, καλά στην υγεία τους, σύμφωνα με την έκθεση των κτηνιάτρων, ενώ από τον Δήμο Φιλιατών υπάρχει ο ισχυρισμός ότι περισυνελέγησαν και μεταφέρθηκαν εκεί.
Στη φωτογραφία και το βίντεο που έδωσε στη δημοσιότητα ο Φιλοζωικός Σύλλογος Φιλιατών, μπορείτε να δείτε τα 6 κουτάβια, ΠΡΙΝ αυτά απομακρυνθούν από τη μητέρα τους.
Όπως σημειώνει ο Φιλοζωικός Σύλλογος Φιλιατών "Ας ελπίσουμε ότι γρήγορα θα βρεθούν κοντά στη μητέρα τους σε ένα ασφαλές περιβάλλον".



Εντοπίστηκαν σε καλή κατάσταση τα 6 κουτάβια των Φιλιατών (ΦΩΤΟ+ΒΙΝΤΕΟ) Εντοπίστηκαν σε καλή κατάσταση τα 6 κουτάβια των Φιλιατών (ΦΩΤΟ+ΒΙΝΤΕΟ) Reviewed by thespro.gr on Παρασκευή, Νοεμβρίου 18, 2022 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Σελίδες

Από το Blogger.