Επίσκεψη Μάριου Κάτση στο Πυροσβεστικό κλιμάκιο Παραμυθιάς

Επίσκεψη Μάριου Κάτση στο Πυροσβεστικό κλιμάκιο Παραμυθιάς


Με κλιμάκιο του Πυροσβεστικού Σώματος Παραμυθιάς συναντήθηκε ο βουλευτής Θεσπρωτίας Μάριος Κάτσης, με αφορμή την αποψίλωση της υπηρεσίας έπειτα από τις αναιτιολόγητες μετακινήσεις προσωπικού της προς το λιμάνι της Ηγουμενίτσας.

Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία με αφορμή την επίσκεψη αυτή προέβη στην παρακάτω δήλωση:
«Για εμάς, οι εργαζόμενοι, είτε φορούν στολή είτε όχι, έχουν δικαιώματα και αξιοπρέπεια. Ειδικά οι πυροσβέστες που δίνουν μάχες υπό αντίξοες συνθήκες με την κλιματική κρίση, αξίζουν την προσοχή και τη μέριμνα της πολιτείας. Πέρασα σήμερα από το κλιμάκιο Παραμυθιάς για να μεταφέρω αυτό το μήνυμα. Η πολιτική της κυβέρνησης Μητσοτάκη είναι καταστροφική και σε τοπικό επίπεδο. Κατήργησαν 5 οργανικές θέσεις από την πυροσβεστική της Θεσπρωτίας, όσοι έρχονται στο νομό είναι μισοί από όσους φεύγουν και φαίνεται πως με αλαζονεία και καθεστωτική νοοτροπία μετακίνησαν χωρίς επιχειρησιακά κριτήρια 5 πυροσβέστες από τις υπόλοιπες υπηρεσίες προς την υπηρεσία του Λιμένα Ηγουμενίτσας, ανοίγοντας τρύπες σε όλα τα άλλα κλιμάκια. Εμείς ως ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία, όπως έχουμε αποδείξει έμπρακτα, δεσμευόμαστε να ενισχύσουμε το πυροσβεστικό σώμα με ανθρώπινο και υλικό δυναμικό, λαμβάνοντας πάντα υπόψη τις επιχειρησιακές ανάγκες και όχι την αναβίωση του κράτους – λάφυρο».
Επίσκεψη Μάριου Κάτση στο Πυροσβεστικό κλιμάκιο Παραμυθιάς Επίσκεψη Μάριου Κάτση στο Πυροσβεστικό κλιμάκιο Παραμυθιάς Reviewed by thespro.gr on Τρίτη, Νοεμβρίου 08, 2022 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Σελίδες

Από το Blogger.