Ευχαριστήριο της ΔΑΚΕ/ΠΕ Θεσπρωτίας

Ευχαριστήριο της ΔΑΚΕ/ΠΕ Θεσπρωτίας


Συναδέλφισσες Συνάδελφοι,

Ως υποψήφιοι με το ψηφοδέλτιο της Δημοκρατικής Ανεξάρτητης Κίνησης Εκπαιδευτικών (ΔΑΚΕ/ΠΕ), θέλουμε να εκφράσουμε τις θερμές και εγκάρδιες ευχαριστίες μας σε όλους τους συναδέλφους που συμμετείχαν στην χθεσινή εκλογική διαδικασία, ασκώντας το δημοκρατικό τους δικαίωμα το 67,5% και δίνοντας στο ψηφοδέλτιο μας την πρώτη θέση με ποσοστό 52,54%.
Η επόμενη μέρα βρίσκει τον κλάδο μας με δημοκρατικά εκλεγμένους αιρετούς, που θα εκπροσωπούν κάθε συνάδελφο στα Υπηρεσιακά Συμβούλια.

Η αποχή από τις εκλογές δεν είναι ποτέ λύση!

Θερμά συγχαρητήρια σε όλους τους υποψήφιους μας για την παρουσία τους στην πιο δύσκολη και πολωμένη εκλογική διαδικασία των τελευταίων ετών.
Ευχαριστούμε θερμά τα μέλη της εφορευτικής επιτροπής για την διασφάλιση της διαδικασίας και την βοήθειά τους σε όσους συναδέλφους την χρειάστηκαν.
Ως Δημοκρατική Ανεξάρτητη Κίνηση Εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης (Δ.Α.Κ.Ε./Π.Ε.) με οδηγό τη διαχρονικά υπεύθυνη και συνεπή μας στάση και με πρόταγμα την υπεράσπιση της ελεύθερης και ακηδεμόνευτης συνδικαλιστικής δράσης και του δικαιώματος της επιλογής από τους ίδιους τους συναδέλφους, δώσαμε και δίνουμε τον αγώνα να στηρίξουμε, να υπερασπιστούμε, να θωρακίσουμε τον θεσμό του αιρετού. Ενός θεσμού που έχει δώσει πολύ θετικά δείγματα γραφής στην τήρηση της Νομιμότητας, της Διαφάνειας, της Δικαιοσύνης και της υπεράσπισης των δικαιωμάτων των συναδέλφων.
Κοιτώντας προς το μέλλον του θεσμού πιστεύουμε ακράδαντα ότι ο αιρετός εκπρόσωπος είναι θεματοφύλακας της ισονομίας, της αξιοκρατίας, της υπεράσπισης των δικαιωμάτων ΟΛΩΝ των εκπαιδευτικών, της νομιμότητας και της διαφάνειας.

Εκλέγονται στο Π.Υ.Σ.Π.Ε. Θεσπρωτίας:
Κυριάκος Τσόδουλος, τακτικό μέλος
Ηλίας Κάτσης, αναπληρωματικό μέλος

Πάντα στη διάθεση όλων των συναδέλφων.
Ευχαριστήριο της ΔΑΚΕ/ΠΕ Θεσπρωτίας Ευχαριστήριο της ΔΑΚΕ/ΠΕ Θεσπρωτίας Reviewed by thespro.gr on Δευτέρα, Νοεμβρίου 07, 2022 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Σελίδες

Από το Blogger.