Παραίτηση του Κ. Κωνσταντίνου από μέλος του Δ.Σ. της Ομοσπονδίας Μουργκάνας

Παραίτηση του Κ. Κωνσταντίνου από μέλος του Δ.Σ. της Ομοσπονδίας Μουργκάνας


Επιστολή Παραίτησης
Κωνσταντίνος Σ. Κωνσταντίνου
Μέλους Διοικητικού Συμβουλίου ΟΜΟΣΠΟΝΔΊΑΣ ΜΟΥΡΓΚΆΝΑΣ

Με το παρόν καταθέτω την Παραίτηση μου και την πλήρη αποδέσμευση από το ΔΣ και όργανα της Ομοσπονδίας Μουργκανας.
Η παρούσα Παραίτηση από το ΔΣ της Ομοσπονδίας Μουργκανας της "Προσωρινής" - Περισσότερο ορθά.. Συμφωνίας κύριων και κυρίων με γνώση των Αδελφοτήτων έγινε για μια "διοίκηση" συναινετική και περισσότερο διατήρησης "διάσωσης" ως συμφωνήθηκε τέλη του '21 αρχές '22 έως τον Σεπτέμβριο του '22 προκειμένου προχωρήσουμε με νόμιμες διαδικασίες ΓΣ και προκηρυχτούν Εκλογές για να προκύψει νέο ΔΣ για την Ομοσπονδία μας.
Ο μοναδικός λόγος συμμετοχής μου σε αυτό το προτεινόμενο σχήμα από τον τελευταίο Πρόεδρο του ΔΣ καθως υπήρξα επί σειρά ετών εκλεγμένο μέλος της, ήταν η διακριτική συνέχιση της υπολειτουργειας της Ομοσπονδίας λόγω της παρατεταμένης αδράνειας και απουσίας φυσικών παρουσιών λόγω Πανδημίας COVID 19.
Η συμμετοχή μου ήταν χωρίς καμία αξίωση για τίτλο διοίκησης παρά μόνο σαν απλό μέλος με ΜΌΝΟ μια προϋπόθεση την κατεύθυνση της "τραυματισμένης" από την πανδημία Ομοσπονδία προς νόμιμες εκλογικές διαδικασίες τον Σεπτέμβριο του '22 σε ΓΣ και εκλογές για ανάδειξη νέου ΔΣ.

Όμως αντί της παραπάνω συμφωνίας η λειτουργία της Ομοσπονδίας σε αυτό το διάστημα πήρε μια διαφορετική περίεργη κατεύθυνση που δεν συνάδει με την έως τώρα ιστορία της Ομοσπονδίας μας.
Μια μονοσήμαντη απολυταρχική αυθαίρετη χωρίς συλλογικές αποφάσεις χωρίς συννενόηση μελών με ελάχιστες συνεδριάσεις και το χειρότερο με αυθαίρετες ερμηνείες, ψευδο επιστημονικές εισηγήσεις με "Εισαγγελέα" τον λαϊκισμό την λαϊκή οικογένεια την αγανάκτηση και πάντα κατηγορούμενο υπόλογο για όλα πάντα την ιδιωτική πρωτοβουλία το κέρδος το κεφάλαιο και ιδιώτες.
Ακόμα παρουσίαζαν δήθεν συμφωνίες εν άγνοια μου, με άλλες Ομοσπονδίες που μονάχα ήταν 4-5 μεταξύ τους ...Όλοι στη Ήπειρο γνωριζόμαστε...με επίσης αυθαίρετες και άλλης εποχής δημοσιεύσεις όπως Δελτία Τύπου στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, στην επίσημη σελίδα του FB της Ομοσπονδίας με δήθεν καλέσματα αγανάκτησης και του στυλ "πρέπει να πάρουμε την κατάσταση στα χέρια μας" κτλ κτλ.
Επίσης σε επικοινωνία μου με τον απλά προσωρινό Πρόεδρο υπογράμμιστηκε ισχυρά η αντίδραση μου η αντίθεση μου αλλά και το παράτυπο ανήθικο χρήσης του Ονόματος της Ομοσπονδίας ως εκδότη Δελτίων τύπου χωρίς καμία προηγούμενη απόφαση ΔΣ.
Εξήγησα ότι Δελτίο Τύπου με εκδότη την Ομοσπονδία μας, με χαρακτήρα υποκίνησης καλέσματος χειραγώγησης μελών μας για διαμαρτυρίες και πορείες και δήθεν συννενόηση με άλλες Ομοσπονδίες δεν μπορεί εμφανίζεται αναρτημένο διότι έχει λειτουργήσει αντίθετα με την αποφασιστική διαδικασία της Ομοσπονδίας.

Παρακάλεσα
α) να τηρηθεί η στοιχειώδης ευπρέπεια και να "κατέβει" το αυθαίρετο δελτίο τύπου.
β) να καλέσει σε ΔΣ με θέμα ΜΌΝΟ ένα: την προκήρυξη εκλογών ως όφειλε.
γ) να αποφύγουμε έστω και τελευταία στιγμή τον διασυρμό της Ομοσπονδίας με κινήσεις και ερμηνείες που δεν συνάδουν με τους Θεσπρωτους συμπατριώτες και Ηπειρωτική αποδημία.

Μετά από τις πολλαπλές προσπάθειες της ύστατης στιγμής και την χαμηλή ανταπόκριση που εισέπραξα αλλά και διότι δεν μπορώ να εμφανιστω συμμέτοχος στην διαδρομή ατελείωτης κατηφόρας της Ομοσπονδίας με πανό διαμαρτυρίας και δήθεν αγώνες για ριζική ανατροπή, καλέσματα για να πάρουμε την κατάσταση στα χέρια, και προγραμματιζόμενες πορείες στην Βουλή ξεκινώντας από τα γραφεία της ΠΣΕ.!
Όμως σαν Θεσπρωτός από το Γαρδίκι Φιλιατών εκλεγμένος στην ΠΣΕ Δεν εγκαταλείπω !
Όμως παραιτουμε από αυτό το "μόρφωμα" Ομοσπονδία που θέλουν να συντηρήσουν δύο τρεις συγγενείς και φίλοι που ούτε καν είναι Ηπειρώτες .
Η παραίτησή μου καθιστά σε έλλειψη το προσωρινό χωρίς αναπληρωματικούς ΔΣ και αναγκαστικά η Ομοσπονδία οφείλει να προκηρύξει εκλογές.


ΥΓ: Το παρόν έγγραφο καταστατικά οφείλει επίσημα να καταχωρηθεί στα πρακτικά της Ομοσπονδίας και να κοινοποιηθεί στα εναπομείναντα μέλη και στα ΔΣ των αδελφοτήτων που συγκροτούν την Ομοσπονδία της σημερινής προσωρινής Διοίκησης.
Επίσης επισημαίνω οτι είναι θεσμική ενημερωτική υποχρέωση η ανακοίνωση της/των παραιτήσεων μελών της Ομοσπονδίας και οι λόγοι αυτής/αυτών και στα υπερκείμενα όργανα τριτοβάθμια ήτοι Πανηπειρωτική Συνομοσπονδία Ελλάδος όπου λειτουργώ ως εκλεγμένο μέλος.

Με εκτίμηση και πατριωτικούς χαιρετισμούς
Κωνσταντίνος Σ.Κωνσταντίνου
Παραίτηση του Κ. Κωνσταντίνου από μέλος του Δ.Σ. της Ομοσπονδίας Μουργκάνας Παραίτηση του Κ. Κωνσταντίνου από μέλος του Δ.Σ. της Ομοσπονδίας Μουργκάνας Reviewed by thespro.gr on Τρίτη, Νοεμβρίου 08, 2022 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Σελίδες

Από το Blogger.