Συμμετοχή της ΕΛΦΕΕ ΘΕΣΠΡΩΤΙΑΣ στην αυριανή απεργία

Συμμετοχή της ΕΛΦΕΕ ΘΕΣΠΡΩΤΙΑΣ στην αυριανή απεργία 


Η Ένωση Λογιστών Φοροτεχνικών Ελεύθερων Επαγγελματιών Ν. Θεσπρωτίας, συντάσσετε με την απόφαση της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Φοροτεχνικών Ελευθέρων Επαγγελματιών (ΠΟΦΕΕ), και στο κάλεσμα της Γενικής Συνομοσπονδίας Επαγγελματιών Βιοτεχνών και Εμπόρων Ελλάδας (ΓΣΕΒΕΕ), να συμμετάσχει στην Πανεθνική Ημέρα Δράσης και Κινητοποίησης που διοργανώνεται στις 9 Νοέμβριου 2022, με ΑΠΟΧΗ ΑΠΟ ΤΙΣ ΣΥΝΑΛΛΑΓΕΣ ΜΕ ΤΟ ΚΟΙΝΟ.
Η ΕΛΦΕΕΘ καλεί όλους τους συναδέλφους να συμμετάσχουν στις κινητοποιήσεις που έχουν καθοριστεί ώστε να ληφθούν αποτελεσματικά μέτρα έναντι της ακρίβειας και της υπερχρέωσης των επιχειρήσεων και των νοικοκυριών.
Είμαστε μέρος της κοινωνίας, και άμεσα εμπλεκόμενοι, και οι περιστάσεις απαιτούν να δείξουμε την στήριξη μας στις επιχειρήσεις και στα νοικοκυριά από τις επιπτώσεις της τρέχουσας κρίσης.

Στηρίζουμε τα αιτήματα όπως αυτά καθορίζονται από την πρόσκληση της ΓΣΕΒΕΕ για την επιβίωση των μικρών και πολύ μικρών επιχειρήσεων και προσθέτουμε μεταξύ των άλλων τις πάγιες και λογικές κλαδικές μας διεκδικήσεις για:
1) την κατάργηση των ορίων του άρθρου 38 του Ν.2873/2000.
2) την θεσμοθέτηση του δικαιώματος στην Ασθένεια-Κύηση του/της Λογιστή-Λογίστριας Φοροτεχνικού Ελεύθερου Επαγγελματία.
3) τον εξορθολογισμό των εξοντωτικών προστίμων του ΚΦΔ.
Συμμετοχή της ΕΛΦΕΕ ΘΕΣΠΡΩΤΙΑΣ στην αυριανή απεργία Συμμετοχή της ΕΛΦΕΕ ΘΕΣΠΡΩΤΙΑΣ στην αυριανή απεργία Reviewed by thespro.gr on Τρίτη, Νοεμβρίου 08, 2022 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Σελίδες

Από το Blogger.