Kατάρτιση μητρώου για διάθεση μηχανημάτων σε περιπτώσεις φυσικών καταστροφών στη Θεσπρωτία

Kατάρτιση μητρώου για διάθεση μηχανημάτων σε περιπτώσεις φυσικών καταστροφών στη Θεσπρωτία


«Πρόσκληση Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος για την κατάρτιση του μητρώου ενδιαφερομένων προς διάθεση μηχανημάτων-οχημάτων υλικού και προσωπικού για την αντιμετώπιση εκτάκτων αναγκών σε περιπτώσεις φυσικών καταστροφών (αντιμετώπιση προβλημάτων στο Εθνικό και Επαρχιακό Οδικό Δίκτυο, χιονοπτώσεις, πλημμύρες, παγετοί, κατολισθήσεις, καθιζήσεις σεισμοί, δασικές πυρκαγιές, τεχνολογικά ατυχήματα κλπ) στις περιοχές ευθύνης της Περιφερειακής Ενότητας Θεσπρωτίας για τη χρονική περίοδο του έτους 2023»
Σας ενημερώνουμε ότι η υποβολή των υπεύθυνων δηλώσεων και οι αιτήσεις θα υποβάλλονται στην ηλεκτρονική διεύθυνση pp.thesprotias@php.gov.gr από τη Δευτέρα 21 Νοεμβρίου 2022 έως την Παρασκευή 09 Δεκεμβρίου 2022 ώρα 14.00. Επίσης είναι δυνατή η υποβολή τους μέσω ταχυδρομείου, με ημερομηνία κατάθεσης το αργότερο μέχρι την 9η Δεκεμβρίου 2022, (που θα αποδεικνύεται από τη σφραγίδα), διεύθυνση αποστολής: Τμήμα Πολιτικής Προστασίας-Π.Ε. Θεσπρωτίας Ταχ. Δ/νση: Π.Τσαλδάρη 18, ΤΚ 46100– Ηγουμενίτσα ή και αυτοπροσώπως στην ως άνω Διεύθυνση.
Η αίτηση-υπεύθυνη δήλωση συμμετοχής, είναι διαθέσιμες ΜΟΝΟ από τον ιστότοπο της Π.Ε.Θεσπρωτίας της Περιφέρειας Ηπείρου στη διεύθυνση www.thesprotia.gr (Ανακοινώσεις κ.λ.π).

Ο ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗΣ
ΠΕ ΘΕΣΠΡΩΤΙΑΣ
ΠΙΤΟΥΛΗΣ ΘΩΜΑΣ
Kατάρτιση μητρώου για διάθεση μηχανημάτων σε περιπτώσεις φυσικών καταστροφών στη Θεσπρωτία Kατάρτιση μητρώου για διάθεση μηχανημάτων σε περιπτώσεις φυσικών καταστροφών στη Θεσπρωτία Reviewed by thespro.gr on Παρασκευή, Νοεμβρίου 18, 2022 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Σελίδες

Από το Blogger.