ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΑ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΗΣ ΠΑΝΗΠΕΙΡΩΤΙΚΗΣ ΣΥΝΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΜΑΚΗ ΧΗΤΟΥ - ΚΙΑΜΟΥ

ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΑ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΗΣ ΠΑΝΗΠΕΙΡΩΤΙΚΗΣ ΣΥΝΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΜΑΚΗ ΧΗΤΟΥ - ΚΙΑΜΟΥ


Επιθυμώ να εκφράσω με την επιστολή μου αυτή τις θερμές μου ευχαριστίες και τα ειλικρινή μου συγχαρητήρια στους Καθηγητάς κ.κ. Λάμπρο Μιχάλη και Χρήστο Κατσούρα της Β΄ Καρδιολογικής Κλινικής του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Ιωαννίνων, στον Επιμελητή κ. Αηδόνη Ράμμο, στον Επικουρικό Επιμελητή Καρδιολογίας κ. Χρήστο Φλώρο και στην ειδικευόμενη Καρδιολόγο κ. Ευτυχία Παπαϊωάννου καθώς επίσης και στο Νοσηλευτικό Προσωπικό της Κλινικής.
Οφείλω να επισημάνω την υψηλού επιπέδου επιστημονική κατάρτισή τους και το ιδιαίτερο ενδιαφέρον τους για την αντιμετώπιση του προβλήματος υγείας μου.
Θέλω, ιδιαίτερα να ευχαριστήσω από καρδιάς (καθ’ ότι ανανεωμένη) τον αγαπητό φίλο και συντοπίτη Καθηγητή Καρδιολογίας κ. Χρήστο Κατσούρα, που αντιμετώπισε και έδωσε λύση στο πρόβλημά μου με περισσή αγάπη και μέγιστο ενδιαφέρον.
Ο Χρήστος στέκεται στο πλευρό των ασθενών του διαχρονικά με ιδιαίτερη αγάπη και ενδιαφέρον. Έσωσε, στην κυριολεξία, αμέτρητες ζωές συνανθρώπων μας.
Όλοι εμείς που τον εμπιστευθήκαμε και τύχαμε της ιατρικής του φροντίδας του χρωστάμε ένα «μεγάλο ευχαριστώ και μια ζεστή αγκαλιά».
Η αναγνώριση της προσφοράς, αγαπητοί μου φίλοι, είναι σπουδαίο πράγμα. Ο Χρήστος όμως με την ταπεινότητά του ούτε αυτό επιζητεί. Η ευγένειά του και κυρίως η ανθρωπιά του ξεπερνούν τις φιλοφρονήσεις και τις ευχαριστίες.

Αγαπητοί φίλοι,
Θα μπορούσα να γράψω ατέλειωτες σελίδες για τον Χρήστο και την τεράστια προσφορά του στο κοινωνικό σύνολο. Δεν το επιχειρώ όμως διότι γνωρίζω ότι δεν αρέσκεται στις φιλοφρονήσεις. Το σέβομαι και κλείνω εδώ. Όμως, πρέπει να πω ότι αρκετοί φίλοι με ρωτάνε: «Γιατί επέλεξες τα Γιάννενα και δεν πραγματοποίησες την επέμβασή σου στην Αθήνα σε τόσα ειδικευμένα Νοσηλευτικά Ιδρύματα με γνωστούς και φίλους έγκριτους επιστήμονες, Καθηγητάς και όχι μόνο;» Η απάντησή μου ήταν και είναι: «Εμπιστοσύνη απόλυτη στη Δημόσια Υγεία και το Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Ιωαννίνων. Στον φίλο, Καθηγητή και πάνω απ’ όλα ΑΝΘΡΩΠΟ, Χρήστο Κατσούρα».
Επιτρέψτε μου να σας μεταφέρω εδώ και μία λαϊκή ρήση που μου θύμιζε διαρκώς ο αείμνηστος πατέρας μου Λάμπρος Χήτος - Κιάμος: «Το λιθάρι στον τόπο του είναι βαρύ».
Εύχομαι στους απανταχού Ηπειρώτες, στους απανταχού Έλληνες και ιδιαίτερα στο Ιατρικό και Νοσηλευτικό Προσωπικό του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Ιωαννίνων καθώς και στην Β΄ Καρδιολογική Κλινική,

ΧΑΡΟΥΜΕΝΕΣ ΓΙΟΡΤΕΣ
ΜΕ ΥΓΕΙΑ ΚΑΙ ΕΥΤΥΧΙΑ
ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΑ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΗΣ ΠΑΝΗΠΕΙΡΩΤΙΚΗΣ ΣΥΝΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΜΑΚΗ ΧΗΤΟΥ - ΚΙΑΜΟΥ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΑ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΗΣ ΠΑΝΗΠΕΙΡΩΤΙΚΗΣ ΣΥΝΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΜΑΚΗ ΧΗΤΟΥ - ΚΙΑΜΟΥ Reviewed by thespro.gr on Τρίτη, Δεκεμβρίου 13, 2022 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Σελίδες

Από το Blogger.