Η «πίτα του Ηπειρώτη» 2023 (ΒΙΝΤΕΟ)

Η «πίτα του Ηπειρώτη» 2023 (ΒΙΝΤΕΟ)


Ένα μεγάλο αντάμωμα της Ηπείρου.. Στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας, η Πίτα του Ηπειρώτη έδωσε την ευκαιρία για την συνάντηση των Ηπειρωτών, η οποία επανήλθε μετά από τρία χρόνια πανδημίας και περιοριστικών μέτρων.

Στην εκδήλωση συμμετείχαν εβδομήντα χορευτικοί όμιλοι από την Ελλάδα και την Βόρεια Ήπειρο, και 1.500 χορευτές, πλήθος Ηπειρωτών μουσικών και κομπανιών, η χορωδία της Παραδοσιακής Μουσικής της ΠΣΕ με μαέστρο τον Βαγγέλη Κώτσιου, το Πολυφωνικό Εργαστήρι της ΠΣΕ με κυρατζή τον Αλέξανδρο Λαμπρίδη και οι «Ισοκράτισσες».

Παρών ο πατριάρχης της Ηπειρώτικης μουσικής Πέτρο Λούκας Χαλκιάς.

Επιπλέον συμμετέχουν οι κομπανίες του Θοδωρή Γεωργόπουλου, Λευτέρη Γκιώκα, Δημήτρη Ζιάγκα, Αντώνη Κακούρη, Δημήτρη Κώτσικα, Τάσου Μαγκλάρα και οι Λαλητάδες.

Τραγούδησαν: Σάββας Σιάτρας, Παγώνα Αθανασίου, Γιάννης Καψάλης, Αφοί Κόντη, Κώστας Λεοντίδης, Ανδρέας Μετσοβίτης, Δημήτρης Τζουμερκιώτης, Κωνσταντίνα Τούνη, Ελευθερία Χαραλάμπους, Χρήστος Πότσης.


Η «πίτα του Ηπειρώτη» 2023 (ΒΙΝΤΕΟ) Η «πίτα του Ηπειρώτη» 2023 (ΒΙΝΤΕΟ) Reviewed by thespro.gr on Δευτέρα, Ιανουαρίου 23, 2023 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Σελίδες