Τα γυρίζουν στο Θεσπρωτό | Διαψεύδουν τώρα τη λήξη του συμβολαίου με Ρότσα

Τα γυρίζουν στο Θεσπρωτό | Διαψεύδουν τώρα τη λήξη του συμβολαίου με Ρότσα


Διευκρινιστική ανακοίνωση εξέδωσε το μεσημέρι της Δευτέρας, η διοίκηση της ομάδας του Θεσπρωτού, με την οποία διαψεύδει πως τέθηκε θέμα παραίτησης ή αποπομπής του προπονητή της ομάδας Χουάν Ραμόν Ρότσα.
Η είδηση κυκλοφόρησε σε όλα τα αθλητικά site από το μεσημέρι του Σαββάτου και χρειάστηκαν δύο 24ωρα για να διαψευστεί τελικά πριν λίγο.
Σαν thespro.gr, πριν δημοσιεύσουμε την είδηση, τη διασταυρώσαμε με επιβεβαίωση από μέλος της διοίκησης της ομάδας του Θεσπρωτού.
Μάλιστα στα αθλητικά site, γινόταν λόγος για πιθανό αντικαταστάτη του Ρότσα, τον Απόστολο Χαραλαμπίδη, ενώ συζητήσεις γινόταν και με τον προπονητή της ομάδας Butrint των Αγίων Σαράντα, κ. Οδυσσέα Τσίπα.Η ομάδα του Θεσπρωτού, που βουλιάζει αγωνιστικά, παραμένει χωρίς πρόεδρο εδώ και περίπου ένα μήνα, μετά από την παραίτηση του προέδρου της κ. Τσιάπου, για λόγους υγείας.

Δείτε την ανακοίνωση του Θεσπρωτού:

Απαραίτητη διευκρίνιση για τον Χουάν Ραμόν Ρότσα. - Ουδέποτε τέθηκε θέμα παραίτησης ή αποπομπής του – Στόχος η παραμονή στην κατηγορία
Η ΠΑΕ Θεσπρωτός με αφορμή δημοσιεύματα που κάνουν λόγο για παραίτηση του προπονητή της ομάδας μας, Χουάν Ραμόν Ρότσα, θέλει να σημειώσει τα εξής: Ουδέποτε τέθηκε θέμα παραίτησης ή αποπομπής του προπονητή Χουάν Ραμόν Ρότσα. Η μη παρουσία του στον πάγκο της ομάδας στον εκτός έδρας αγώνα με τη Νίκη Βόλου, ήταν καθαρά για λόγους υγείας. Άλλωστε οι ποδοσφαιριστές του Θεσπρωτού αγωνίστηκαν με βάση τις δικές του οδηγίες. Του ευχόμαστε ταχεία ανάρρωση.
Στο μεταξύ η προσοχή όλων στις τάξεις του Θεσπρωτού, είναι στραμμένη στον επόμενο κρίσιμο εντός έδρας αγώνα με τον Απόλλωνα Λάρισας την Κυριακή 22 Ιανουαρίου, όπου η ομάδα θα διεκδικήσει τη νίκη στην προσπάθεια που καταβάλει για παραμονή στην κατηγορία. Το προπονητικό πρόγραμμα εν όψει του κυριακάτικου παιχνιδιού θ’ ξεκινήσει αύριο Τρίτη 17 Ιανουαρίου.
Τέλος, συνεχίζονται οι προσπάθειες της διοίκησης για την ενίσχυση της ομάδας.

Τα γυρίζουν στο Θεσπρωτό | Διαψεύδουν τώρα τη λήξη του συμβολαίου με Ρότσα Τα γυρίζουν στο Θεσπρωτό | Διαψεύδουν τώρα τη λήξη του συμβολαίου με Ρότσα Reviewed by thespro.gr on Δευτέρα, Ιανουαρίου 16, 2023 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Σελίδες