Βίντεο από drone με τις σοβαρές ζημιές από τον ανεμοστρόβιλο στην Παραμυθιά

Βίντεο από drone με τις σοβαρές ζημιές από τον ανεμοστρόβιλο στην Παραμυθιά


Μάχη με τον χρόνο δίνουν τα συνεργεία της πολιτικής προστασίας στις κοινότητες Σκανδάλου και Αγοράς, προσπαθώντας να προλάβουν την νεα επιδείνωση του καιρού τις επόμενες ωρες.

Μηχανήματα του Δήμου Σουλίου καθώς και μισθωμένα μηχανήματα ιδιωτών, επιχειρούν στις πληγείσες περιοχές ενω η καταγραφή των ζημιών σε οικειες, επιχειρήσεις, κτηνοτροφικές μονάδες και αγροτεμάχια, συνεχίζεται μεχρι αυτη την στιγμή, οπως συνεχίζονται και οι προσπάθειες της ΔΕΗ για την αποκατάσταση της ηλεκτροδότησης.

Σύμφωνα με την ΕΜΥ για σήμερα απο το μεσημερι και μετα, θα επικρατήσουν βροχές και σποραδικές καταιγίδες κατά διαστήματα ισχυρές. Τις απογευματινές ώρες τα φαινόμενα πρόσκαιρα θα εξασθενήσουν. Χιόνια θα πέσουν στα ορεινά κυρίως της Ηπείρου ενώ οι ανεμοι στην περιοχή μας θα ειναι με δυτικές διευθύνσεις 5 με 6 μποφόρ και από το βράδυ θα στραφούν σε νοτιοδυτικούς 6 με 7 και πιθανώς στο Ιόνιο 8 μποφόρ.

Η Πυροσβεστική Παραμυθιάς, η αστυνομία, οι υπηρεσίες του Δήμου και οι υπόλοιποι εμπλεκομενοι στην πολιτική προάστια βρίσκονται σε αυξημένη ετοιμότητα, ενώ χαρακτηριστική της κατάστασης που επικρατεί, είναι η εικόνα απο τις πληγείσες περιοχές απο drone.

Drone Πλάνα: Νικος Μπρεστας


Βίντεο από drone με τις σοβαρές ζημιές από τον ανεμοστρόβιλο στην Παραμυθιά Βίντεο από drone με τις σοβαρές ζημιές από τον ανεμοστρόβιλο στην Παραμυθιά Reviewed by thespro.gr on Παρασκευή, Ιανουαρίου 20, 2023 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Σελίδες