Με καταγωγή από την Ηγουμενίτσα η υποψήφια για τη Eurovision 2023

Με καταγωγή από την Ηγουμενίτσα η υποψήφια για τη Eurovision 2023


Aνακοινώθηκαν οι τρεις καλλιτέχνες οι οποίοι συνεχίζουν στην κούρσα της εκπροσώπησης της χώρας μας για τον 67ο διαγωνισμό που θα διεξαχθεί τον ερχόμενο Μάιο στο Λίβερπουλ.
Εφτά συνολικά προτάσεις τέθηκαν στην κρίση της επιτροπής του κοινού 70 ατόμων που εισήγαγε φέτος η ΕΡΤ για την επιλογή του εκπροσώπου με βαρύτητα 50,6% και στην συνέχεια η ειδική κριτική επιτροπή της ΕΡΤ έκρινε τα τραγούδια με βαρύτητα 49,4%.

Τα τρία τραγούδια που συγκέντρωσαν τις περισσότερες ψήφους είναι:
Melissa Mantzoukis –Liar
Victor Vernicos –What They Say
Αντωνία Καούρη & Μαρία Μαραγκού – Shout Out

H 18χρονη Melissa Mantzoukis από το Ingolstadt της Βαυαρίας με ελληνική καταγωγή, από την Ηγουμενίτσα, ακουγόταν από πολύ νωρίς ως πιθανή υποψήφια για τη Eurovision με την Ελλάδα. Η εξαιρετικά ταλαντούχα Melissa κατέκτησε το κοινό στη Γερμανία με μοναδικές ερμηνείες και ήρθε 3η στο τάλεντ σόου της γερμανικής τηλεόρασης «Deutschland sucht den Superstar» τον περασμένο Μάϊο.

Το τραγούδι της είναι ένα pop-dance κομμάτι, ιδιαίτερα ξεσηκωτικό, αποκλειστικά σε αγγλικό στίχο, με τη συνεργασία Ελλήνων και Ολλανδών δημιουργών. Το τραγούδι σχετίζεται με την ενδυνάμωση της γυναίκας.
Με καταγωγή από την Ηγουμενίτσα η υποψήφια για τη Eurovision 2023 Με καταγωγή από την Ηγουμενίτσα η υποψήφια για τη Eurovision 2023 Reviewed by thespro.gr on Δευτέρα, Ιανουαρίου 23, 2023 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Σελίδες

Από το Blogger.