Ανοιχτή διαδικτυακή διαβούλευση για τη μελέτη των περιοχών Natura

Ανοιχτή διαδικτυακή διαβούλευση για τη μελέτη των περιοχών Natura


Στο πλαίσιο του έργου «Εκπόνηση Ειδικών Περιβαλλοντικών Μελετών (ΕΠΜ), Σύνταξη Προεδρικών ∆ιαταγµάτων Προστασίας και Σχεδίων ∆ιαχείρισης για τις Περιοχές του ∆ικτύου Natura 2000» του Υπουργείου Περιβάλλοντος και Ενέργειας, η «ADENS ΑΕ» και η «Δ. ΑΡΓΥΡΟΠΟΥΛΟΣ και συνεργάτες ΟΕ», Εταιρείες Ανάδοχοι της Μελέτης, και τα µέλη της ομάδας έργου, διοργανώνουν διαδικτυακή ημερίδα µε θέμα «∆ιαβούλευση επί των προτάσεων της ΕΠΜ για τις περιοχές του ∆ικτύου Natura 2000 των Περιφερειακών Ενοτήτων Θεσπρωτίας, Πρέβεζας, Ιωαννίνων και Γρεβενών», τη Δευτέρα 30/01 στις 11:00 π.μ..

Για να λάβετε τις πληροφορίες για τη σύνδεσή σας στην ημερίδα, συμπληρώσετε τη φόρμα εγγραφής.

Η παρακολούθηση της διαβούλευσης είναι δυνατή μέσω ζωντανής αναμετάδοσης στο Facebook και το YouTube.
Για τη διευκόλυνση της ροής της ημερίδας, θα είναι εφικτή η υποβολή σχολίων γραπτώς μέσω της σχετικής δυνατότητας που προσφέρουν το Youtube και το Facebook. Τα σχόλια θα μεταφέρονται προφορικά από το συντονιστή προς απάντησή τους από το πάνελ.

>>> Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τη διοργάνωση της ημερίδας:
(+30) 210 3005019 , diavoulefsi@sympraxis.eu
Ανοιχτή διαδικτυακή διαβούλευση για τη μελέτη των περιοχών Natura Ανοιχτή διαδικτυακή διαβούλευση για τη μελέτη των περιοχών Natura Reviewed by thespro.gr on Δευτέρα, Ιανουαρίου 23, 2023 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Σελίδες

Από το Blogger.