Τουρισμός για όλους | Νέα voucher για χειμερινούς προορισμούς

Τουρισμός για όλους | Νέα voucher για χειμερινούς προορισμούς


Νέα κλήρωση του προγράμματος «Τουρισμός για Όλους» που αφορά 125.000 άυλες ψηφιακές κάρτες «voucher» θα πραγματοποιηθεί στα τέλη Ιανουαρίου. Η συγκεκριμένη ενίσχυση αφορά διαμονή σε τουριστικά καταλύματα, στο πλαίσιο της καμπάνιας «Greece does have a winter».
Οι δικαιούχοι θα λάβουν τα χρήματα άμεσα με τη μορφή άυλης ψηφιακής χρεωστικής κάρτας, την οποία οι δικαιούχοι μπορούν να χρησιμοποιήσουν για διαμονή σε τουριστικά καταλύματα.
Ο Υπουργός Τουρισμού, Βασίλης Κικίλιας, σε συνέντευξή του είχε αναφέρει ότι η στήριξη του χειμερινού/ορεινού τουρισμού είναι διαρκής, καθώς τόσο ο Ελληνικός Οργανισμός Τουρισμού κάνει εκ νέου την καμπάνια «Greece does have a winter» όσο και το Υπουργείο Τουρισμού μέσα από το πρόγραμμα «Τουρισμός για Όλους» θα προχωρήσει σε νέα κλήρωση 125.000 αύλων ψηφιακών καρτών στα τέλη Ιανουαρίου.
Η νέα κλήρωση αναμένεται να μοιράσει voucher αξίας 150 ευρώ, ενώ για Σάμο, το voucher, διπλασιάζεται και θα φτάνει τα 300 ευρώ.

Ποιοι είναι οι δικαιούχοι
Δικαιούχοι θα είναι όσοι είχαν κάνει ηλεκτρονική αίτηση στην πλατφόρμα Vouchers.gov.gr το προηγούμενο καλοκαίρι. 
Στην ίδια ιστοσελίδα θα αναρτηθούν και οι οριστικοί πίνακες με τα αποτελέσματα της νέας κλήρωσης.
Τουρισμός για όλους | Νέα voucher για χειμερινούς προορισμούς Τουρισμός για όλους | Νέα voucher για χειμερινούς προορισμούς Reviewed by thespro.gr on Πέμπτη, Ιανουαρίου 19, 2023 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Σελίδες

Από το Blogger.