Εκδήλωση ενδιαφέροντος για συμμετοχή σε συναντήσεις Β2Β, στην τουριστική έκθεση ITB 2023 στο Βερολίνο

Εκδήλωση ενδιαφέροντος για συμμετοχή σε συναντήσεις Β2Β, στην τουριστική έκθεση ITB 2023 στο Βερολίνο


Η Περιφέρεια Ηπείρου, στο πλαίσιο του έργου «Δικτύωση και Προβολή του Τουρισμού της Περιφέρειας Ηπείρου», πρόκειται να συμμετάσχει με φυσική παρουσία ως αυτόνομος εκθέτης, στην παγκόσμια έκθεση τουρισμού ΙΤΒ 2023, η οποία θα πραγματοποιηθεί 7-9 Μαρτίου 2023 στο Βερολίνο.
Η Περιφέρεια Ηπείρου, σκοπεύει να διαθέσει ένα εισιτήριο εισόδου και δωρεάν συμμετοχή στην πλατφόρμα οργάνωσης B2B συναντήσεων.
Οι συναντήσεις θα πραγματοποιηθούν σύμφωνα με το πρόγραμμα και τις οδηγίες που θα ανακοινώσει η ΙΤΒ, μέσω της εγγραφής στην πλατφόρμα.
Όσοι ενδιαφέρονται πρέπει να συμπληρώσουν και να αποστείλουν ηλεκτρονικά στο e-mail: e.chanoglou@encore.com.gr, τη φόρμα συμμετοχής ως την Παρασκευή 10 Φεβρουαρίου 2023. Τα εισιτήρια εισόδου θα είναι ονομαστικά και δεν μεταβιβάζονται.
Για περαιτέρω πληροφορίες κα Ελένη Χανόγλου, τηλέφωνο 2310 407071.
Εκδήλωση ενδιαφέροντος για συμμετοχή σε συναντήσεις Β2Β, στην τουριστική έκθεση ITB 2023 στο Βερολίνο Εκδήλωση ενδιαφέροντος για συμμετοχή σε συναντήσεις Β2Β, στην τουριστική έκθεση ITB 2023 στο Βερολίνο Reviewed by thespro.gr on Παρασκευή, Φεβρουαρίου 03, 2023 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Σελίδες

Από το Blogger.