Από την Ολλανδία σε Σύβοτα, Πρέβεζα και Πάργα

Από την Ολλανδία σε Σύβοτα, Πρέβεζα και Πάργα 


Mε το μότο «Τα ταξίδια είναι αναγκαία, όχι πολυτέλεια», ο Apollo Reizen ξεκίνησε σήμερα επισήμως τη δραστηριότητά του στην Ολλανδία, προσφέροντας πρόγραμμα σε τουλάχιστον 10 ελληνικούς προορισμούς.
Το σκανδιναβικό τμήμα του ομίλου DER Touristik στοχεύει να γεμίσει το κενό που πιστεύει ότι υπάρχει στην Ολλανδική ταξιδιωτική αγορά και, μεταξύ άλλων, θα προσφέρει ταξίδια στη Ρόδο, την Κρήτη, την Πάργα, τη Λευκάδα, την Κω, τη Ζάκυνθο, την Κέρκυρα, τα Σύβοτα, τη Σάμο και την Πρέβεζα.
Παρά τη μεγάλη ποικιλία των ταξιδιωτικών οργανισμών, ο Apollo είναι πεπεισμένος ότι ο συνδυασμός εμπειρίας, εξατομικευμένων υπηρεσιών, ευρείας κλίμακας προορισμών και ευνοϊκών συνθηκών που προσφέρει, αποτελεί ένα επιπλέον στοιχείο για την Ολλανδική αγορά.
Παράλληλα, εκτιμά ότι όσον αφορά τις ταξιδιωτικές συνήθειες, τις τάσεις και την προσωπικότητά τους, οι Ολλανδοί και οι Σκανδιναβοί ταξιδιώτες παρουσιάζουν ομοιότητες, δείχνονταν ιδιαίτερο ενδιαφέρον για διακοπές παραλίας, πολιτιστικά ταξίδια στη Μεσόγειο και έχοντας πάθος για τα σπορ στα οποία η εταιρία ειδικεύεται.
Εκτός από την Ελλάδα, το τμήμα Ολλανδίας του τουρ οπερέιτορ θα προσφέρει ταξίδια στην Ισπανία (Μαγιόρκα, Κόστα ντε Σολ, Τενερίφη, Φουερτεβεντούρα και Γκραν Κανάρια), στην Κύπρο (Fig Tree Bay, Αγία Νάπα), στην Πορτογαλία (Φάρο) και στην Αλβανία (Άγιοι Σαράντα).
Από την Ολλανδία σε Σύβοτα, Πρέβεζα και Πάργα Από την Ολλανδία σε Σύβοτα, Πρέβεζα και Πάργα Reviewed by thespro.gr on Τρίτη, Φεβρουαρίου 14, 2023 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Σελίδες

Από το Blogger.