Αντιπροσωπεία της Ν.Ε. του ΠΑΣΟΚ Θεσπρωτίας περιόδευσε στην αγορά της Ηγουμενίτσας

Αντιπροσωπεία της Ν.Ε. του ΠΑΣΟΚ Θεσπρωτίας περιόδευσε στην αγορά της Ηγουμενίτσας


Αντιπροσωπεία της Ν.Ε. του ΠΑΣΟΚ Θεσπρωτίας μαζί με την υποψήφια βουλευτή κ. Αγγελική Μέμμου, πραγματοποίησε εξόρμηση στην αγορά της Ηγουμενίτσας.

Η αποδοχή των πολιτών και των καταστηματαρχών ήταν ιδιαίτερα θερμή, γεγονός που δείχνει την μεγάλη προσδοκία στο ΠΑΣΟΚ που με τον προγραμματικό του λόγο και με τη θεσμική του στάση κατακτά την εμπιστοσύνη των πολιτών, έχοντας καταστεί η συλλογικότητα που επαναφέρει την ουσιαστική πολιτική διαπάλη στο σημερινό τοξικό πολιτικό περιβάλλον.

Η κυβέρνηση της ακρίβειας, της λιτότητας και των υποκλοπών παρόλο που έχει μέγα χορηγό το κόμμα του ποινικού Νίκου Παππά, του τραμπούκου Πολάκη και του "κολλητού" τους Μάριου Κάτση, θα αναγκαστεί να έρθει προ των ευθυνών της και να αντιπαρατεθεί ιδεολογικά με το ΠΑΣΟΚ, το φορέα του ισχυρού κοινωνικού κράτους, της βιώσιμης ανάπτυξης και της δίκαιης αναδιανομής του πλούτου.

Ο Αγώνας συνεχίζεται…
Αντιπροσωπεία της Ν.Ε. του ΠΑΣΟΚ Θεσπρωτίας περιόδευσε στην αγορά της Ηγουμενίτσας Αντιπροσωπεία της Ν.Ε. του ΠΑΣΟΚ Θεσπρωτίας περιόδευσε στην αγορά της Ηγουμενίτσας Reviewed by thespro.gr on Τετάρτη, Μαρτίου 01, 2023 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Σελίδες

Από το Blogger.