Σε απεργία ο τοπικός ΕΦΚΑ αντιδρώντας στο νομοσχέδιο Χατζηδάκη

Σε απεργία ο τοπικός ΕΦΚΑ αντιδρώντας στο νομοσχέδιο Χατζηδάκη


Στην απεργία την 7η Μαρτίου μετέχει ο Σύλλογος Εργαζομένων ΕΦΚΑ Ηπείρου και Λευκάδας αντιδρώντας στο νομοσχέδιο Χατζηδάκη το οποίο χαρακτηρίζει κοινωνικά επικίνδυνο και αντίθετο σε κάθε αρχή νομιμότητας και διαδικασιών του ΑΣΕΠ.

Σκοπός του, όπως αναφέρει στην ανακοίνωση, είναι η τοποθέτηση των ιδιωτών ακριβοπληρωμένων στελεχών στις διευθυντικές θέσεις των υπηρεσιών του ΕΦΚΑ, με μηνιαίες αμοιβές που φτάνουν τα 8.000 ευρώ, αρκεί να έχουν ένα πτυχίο και …LOWER! Τα υπόλοιπα θα κανονιστούν με την συνέντευξη στη στημένη τριμελή κομματική επιτροπή.

Ο Σύλλογος αντιδρά και καταδικάζει την γενικευμένη λεηλασία του ΕΦΚΑ, με το ξεπούλημα της τεράστιας ακίνητης περιουσίας του.

Ο Σύλλογος Εργαζομένων ΕΦΚΑ Ηπείρου και Λευκάδας καλεί τα μέλη του να μετέχουν στην απεργία και στην συγκέντρωση που θα γίνει στο Υπουργείο Εργασίας και ζητά την συμπαράσταση των πολιτών.
Σε απεργία ο τοπικός ΕΦΚΑ αντιδρώντας στο νομοσχέδιο Χατζηδάκη Σε απεργία ο τοπικός ΕΦΚΑ αντιδρώντας στο νομοσχέδιο Χατζηδάκη Reviewed by thespro.gr on Δευτέρα, Μαρτίου 06, 2023 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Σελίδες

Από το Blogger.