Ραγίζει καρδιές το μήνυμα του Ρότσα για τον Αδαμάκη που χάθηκε στα Τέμπη

Ραγίζει καρδιές το μήνυμα του Ρότσα για τον Αδαμάκη που χάθηκε στα Τέμπη


Ένα μήνυμα που ραγίζει καρδιές έστειλε ο Χουάν Ραμόν Ρότσα για τον θάνατο του Ιορδάνη Αδαμάκη.
Ο 22χρονος πρώην ποδοσφαιριστής του Θεσπρωτού άφησε την τελευταία του πνοή στα Τέμπη, στο πολύνεκρο σιδηροδρομικό δυστύχημα που έχει βυθίσει στο πένθος ολόκληρη την Ελλάδα.

Ο μέχρι 30 Ιανουαρίου προπονητής του Χουάν Ραμόν Ρότσα έστειλε ένα σπαρακτικό μήνυμα, περιγράφοντας τις πρώτες στιγμές μετά το άκουσμα της είδησης.
«Ο πόνος που έχω στην ψυχή αυτή τη στιγμή είναι τεράστιος. Ιορδάνη Αδαμάκη, ήρθε στην ομάδα μου, τον Θεσπρωτό, αθόρυβα και έφυγες σιωπηλά. Το γιατί πρέπει να ρωτήσεις τη μοίρα.
Αγαπητέ Ιορδάνη, τους τέσσερις μήνες που ήσουν εδώ μαζί μας έμαθα να σε αγαπώ. Την ημέρα της θλιβερής είδησης, όσοι υπήρξαν στο πλευρό σου δεν ήθελαν να προπονηθούν. Τους έπεισα. Προπονήθηκαν σαν να ήσουν μαζί μας, με ένα χαμόγελο στα χείλη. Ο Θεός θα σε έχει στο πλευρό του.
Τα συλλυπητήριά μου στην υπέροχη οικογένειά σου, ελπίζω κάποια μέρα να τη γνωρίσω. Θα είσαι για πάντα στις σκέψεις και την κάρδια μου», έγραψε.

Ραγίζει καρδιές το μήνυμα του Ρότσα για τον Αδαμάκη που χάθηκε στα Τέμπη Ραγίζει καρδιές το μήνυμα του Ρότσα για τον Αδαμάκη που χάθηκε στα Τέμπη Reviewed by thespro.gr on Κυριακή, Μαρτίου 05, 2023 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Σελίδες