Αυτή την Ελλάδα θέλουμε; | Έπλυναν με λάστιχο γυμνή ηλικιωμένη με ψυχολογικά προβλήματα σε πυλωτή πολυκατοικίας

Αυτή την Ελλάδα θέλουμε; | Έπλυναν με λάστιχο γυμνή ηλικιωμένη με ψυχολογικά προβλήματα σε πυλωτή πολυκατοικίαςΤον γύρο του διαδικτύου κάνει τις τελευταίες ώρες μία σοκαριστική εικόνα ντροπής και απάνθρωπης συμπεριφοράς δύο ατόμων σε βάρος μίας ηλικιωμένης γυναίκας που φέρεται να αντιμετωπίζει ψυχολογικά προβλήματα. Πλήρωμα του δημοτικού ασθενοφόρου, φαίνεται να πλένει την ηλικιωμένη γυναίκα με το λάστιχο, ξαπλωμένη γυμνή σε μία κουβέρτα, σε πυλωτή - γκαράζ πολυκατοικίας, στην περιοχή του Ωρωπού.

Σύμφωνα με αναρτήσεις χρηστών που έγιναν τις τελευταίες ώρες στο Facebook, αλλά και τα σχόλια που γράφτηκαν σε αυτές, το σοκαριστικό περιστατικό φέρεται να συνέβη το Σάββατο, 4 Μαρτίου. Όπως γράφουν οι χρήστες, πρόκειται για μία ηλικιωμένη γυναίκα, ηλικίας περίπου 70 ετών, η οποία φέρεται να αντιμετωπίζει ψυχολογικά προβλήματα, ενώ τα δύο άτομα που την πλένουν με το λάστιχο, είναι πλήρωμα του δημοτικού ασθενοφόρου, το οποίο ανήκει στην εταιρεία με την οποία έχει σύμβαση ο δήμος Ωρωπού.
«Επειδή εκείνη την ημέρα παρευρέθηκα και εγώ στο σημείο, έπειτα από τηλεφωνική κλήση του δημοτικού ασθενοφόρου, όπως και ήταν στην περιοχή μου στην παραλία Μαρκοπούλου, τα όσα γράφει η κυρία και οι υπόλοιποι, τα θεωρώ τελείως απαράδεκτα. Το συγκρότημα είχε 50 διαμερίσματα και η κυρία ήταν σε κατάσταση συλλήψεις(;) και πάρα πολύ χάλια. Ήταν σαν εγκαταλελειμμένη εκεί μέσα και κανένας ένοικος από αυτούς τους ανθρώπους που είναι ευαίσθητοι, δεν είχε ειδοποιήσει καμία υπηρεσία, ούτε το δήμο, ούτε κανέναν. Η κυρία ήταν λερωμένη, πάνω από ένα μήνα εγκαταλελειμμένη και παλεύαμε τέσσερα άτομα να μπορέσουμε να την βγάλουμε από το δωμάτιο. Αν βρεθούν ένοικοι των άλλων διαμερισμάτων να μας πούνε, την είχα ειδοποιήσει(;) και ποιες ήταν οι ενέργειές τους. Και το ασθενοφόρο έκανε ό,τι καλύτερο μπορούσε να κάνει με πολύ μεγάλο κόπο» έγραψε ένας χρήστης, ο οποίος φαίνεται να βρέθηκε εκείνη την στιγμή μπροστά στο περιστατικό.


«Με όλο το σεβασμό, για πηγαίντε να μπείτε στο διαμέρισμα και άμα βρείτε εσείς μπάνιο ή διαμέρισμα ή μπορέσετε να περάσετε, τότε θα δείτε τον λόγο γιατί την πήραμε και την καθαρίσαμε τη γυναίκα εκεί» έγραψε ο ίδιος χρήστης σε άλλο σχόλιο.


Σύμφωνα με τα σχόλια στην ανάρτηση, τα δύο άτομα φέρεται να έπλυναν την γυναίκα με το λάστιχο, πάνω σε μία κουβέρτα, ξαπλωμένη γυμνή σε ένα γκαράζ πολυκατοικίας καθώς ήταν γεμάτη ακαθαρσίες, προτού την βάλουν στο ασθενοφόρο.


Όπως αναφέρεται σε σημερινή ανάρτηση, η κατάσταση της υγείας της ηλικιωμένης φέρεται να είναι καλή και φέρεται να νοσηλεύεται στον Ερυθρό Σταυρό, όπως και ενημερώθηκε η κοινωνική υπηρεσία του Δήμου Ωρωπού, και θα προβεί άμεσα στην καθαριότητα του διαμερίσματος.


Δήμαρχος Ωρωπού: Έχω δώσει εντολή για κατεπείγουσα ΕΔΕ
Πριν από λίγη ώρα, ο δήμαρχος Ωρωπού, Γιώργος Γιασημάκης, με ανάρτησή του στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook, έδωσε εντολή για κατεπείγουσα ΕΔΕ που θα ερευνήσει και θα καταλογίσει τις ευθύνες όπου υπάρχουν.
«Ενημερώθηκα πριν από λίγο για το θλιβερό συμβάν με την άτυχη συνδημότη μας, την οποία πλένει γυμνή στην πυλωτή μιας πολυκατοικίας, πλήρωμα του Δημοτικού ασθενοφόρου το οποίο ανήκει στην εταιρεία με την οποία έχει σύμβαση ο δήμος.
Ως άνθρωπος καταδικάζω απερίφραστα το απαράδεκτο συμβάν και αισθάνομαι αποτροπιασμό και ντροπή.
Ως Δήμαρχος έχω δώσει ήδη εντολή για κατεπείγουσα Ε.Δ.Ε που θα ερευνήσει και θα καταλογίσει ευθύνες όπου υπάρχουν.
Επίσης επικοινώνησα με τον ιδιοκτήτη της εταιρείας και του ζήτησα να απομακρυνθεί το συγκεκριμένο πλήρωμα από το δημοτικό ασθενοφόρο.
Θέλω να διαβεβαιώσω τους συνδημότες μου, ότι τέτοιες απάνθρωπες συμπεριφορές από όπου και αν προέρχονται δεν θα μείνουν ατιμώρητες».
Αυτή την Ελλάδα θέλουμε; | Έπλυναν με λάστιχο γυμνή ηλικιωμένη με ψυχολογικά προβλήματα σε πυλωτή πολυκατοικίας Αυτή την Ελλάδα θέλουμε; | Έπλυναν με λάστιχο γυμνή ηλικιωμένη με ψυχολογικά προβλήματα σε πυλωτή πολυκατοικίας Reviewed by thespro.gr on Δευτέρα, Μαρτίου 06, 2023 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Blog Pop-up

Σελίδες