Τελεσίγραφο της ΔΕΗ στους ΤΟΕΒ για τις οφειλές

Τελεσίγραφο της ΔΕΗ στους ΤΟΕΒ για τις οφειλές


Ο κάμπος της Παραμυθιάς που κινδυνεύει να μείνει ακαλλιέργητος δεν είναι η εξαίρεση. Τείνει να γίνει κανόνας.

Απότιστα κινδυνεύουν να μείνουν χικλιάδες στρέμματα καλλιεργειών μετά τα τελεσίγραφα της ΔΕΗ προς Τοπικούς Οργανισμούς Εγγείων Βελτιώσεων να διακόψει την παροχή ρεύματος σε αντλιοστάσια, την περίοδο αυτή που ξεκινά η νέα αρδευτική περίοδο.

Ήδη στα διοικητικά συμβούλια των ΤΟΕΒ που έλαβαν τα ειδοποιητήρια για οφειλές προς την ΔΕΗ έχει σημάνει συναγερμός αφού μια διακοπή ηλεκτροδότησης των αντλιοστασίων κυρίως τη συγκεκριμένη χρονική στιγμή θα έχει καταστροφικές συνέπειες στην οικονομική αλλά και στην κοινωνική ζωή του τόπου, μιας και υπάρχει ο κίνδυνος να προκληθούν τεράστιες ζημιές στις καλλιέργειες, ενώ οι αγρότες θα έρθουν αντιμέτωποι με την καταστροφή.

Αξίζει να επισημανθεί ότι στο υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων υποβάλλονται καθημερινά αιτήματα ΤΟΕΒ από διάφορες περιοχές της χώρας για να βρεθεί λύση στο μείζον ζήτημα και να μην μείνουν απότιστα χιλιάδες στρέμματα καλλιεργειών.

Παράλληλα, ποικίλες αντιδράσεις έχει προκαλέσει η αιφνίδια διακοπή ρεύματος από τη ΔΕΗ των ΤΟΕΒ ανά την Ελλάδα που είχαν υπαχθεί σε καθεστώς οικονομικών ρυθμίσεων.
Τελεσίγραφο της ΔΕΗ στους ΤΟΕΒ για τις οφειλές Τελεσίγραφο της ΔΕΗ στους ΤΟΕΒ για τις οφειλές Reviewed by thespro.gr on Τετάρτη, Μαρτίου 08, 2023 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Σελίδες

Από το Blogger.