«Αγνοούμενος και όχι νεκρός ο Αδαμάκης», ξεκαθαρίζει ο εκπρόσωπος του παίκτη

«Αγνοούμενος και όχι νεκρός ο Αδαμάκης», ξεκαθαρίζει ο εκπρόσωπος του παίκτη


Διευκρινίσεις αναφορικά με την περίπτωση του 22χρονου ποδοσφαιριστή του ΑΟ Υπάτου, Ιορδάνη Αδαμάκη, ο οποίος δόθηκε από τα ΜΜΕ, μεταξύ των θυμάτων του σιδηροδρομικού δυστυχήματος στα Τέμπη έδωσαν οι εκπρόσωποί του.
Ειδικότερα, ο Σάκης Γκόγκας της «Stars Group Agency» προχώρησε σε ανάρτηση στο Facebook μέσω της οποίας ξεκαθαρίζει πως «δεν υπάρχει καμία επιβεβαιωμένη αρνητική εξέλιξη» για τον νεαρό αθλητή καλώντας άπαντες να δείξουν σεβασμό στον ίδιο και τους οικείους του «που καταβάλλουν κάθε δυνατή προσπάθεια για τον εντοπισμό του».
Σημειώνεται πως ο Θεσπρωτός, πρώην ομάδα του Αδαμάκη είχε προχωρήσει σε συλλυπητήρια ανάρτηση στα social media, η οποία ωστόσο πλέον έχει κατεβεί.

Αναλυτικά παρακάτω τα όσα αναφέρει ο μάνατζερ:


Μιλώντας στην εφημερίδα «Πρωϊνή», στην Καβάλα, ο Μάκης Αδαμάκης, πατέρας του Ιορδάνη, δήλωσε ότι πήγε στη Λάρισα για να δώσει DNA, τονίζοντας ότι ο γιος του παραμένει «αγνοούμενος» και δεν έχει λάβει κάποια ενημέρωση.

Ο πατέρας του Ιορδάνη Αδαμάκη ανέφερε στη δήλωσή του στην «Πρωϊνή»:
«Βρεθήκαμε στη Λάρισα, προκειμένου να δούμε από κοντά την πρόοδο των ερευνών γύρω από τον Ιορδάνη, ο οποίος παραμένει αγνοούμενος και για την ώρα δεν έχουμε καμία άλλη ενημέρωση.
Υπάρχουν πολλοί τραυματίες και αγνοούμενοι, δεν μας επιτρέπεται να προσεγγίσουμε τα σημεία όπου έχουν μεταφερθεί και έτσι θα πρέπει να περιμένουμε μια επίσημη ενημέρωση.
Έδωσα DNA και τώρα που μιλάμε επιστρέφω στην Καβάλα, καθώς έχω άλλα δύο παιδιά που μας περιμένουν.
Αναμένουμε, όπως τόνισα ενημέρωση από τις αρμόδιες αρχές της Λάρισας».
«Αγνοούμενος και όχι νεκρός ο Αδαμάκης», ξεκαθαρίζει ο εκπρόσωπος του παίκτη «Αγνοούμενος και όχι νεκρός ο Αδαμάκης», ξεκαθαρίζει ο εκπρόσωπος του παίκτη Reviewed by thespro.gr on Πέμπτη, Μαρτίου 02, 2023 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Σελίδες

Από το Blogger.