To Παγκόσμιο Συμβούλιο Ηπειρωτών Εξωτερικού θυμάται τον Βαγγέλη Ντέμο

To Παγκόσμιο Συμβούλιο Ηπειρωτών Εξωτερικού θυμάται τον Βαγγέλη Ντέμο


“Πέρασαν δέκα χρόνια από την ημέρα που έφυγε εντελώς ξαφνικά από κοντά μας ο αγαπητός Βαγγέλης Ντέμος από τον Ηπειρώτικο Σύλλογο Αμβούργου, πρόεδρος του Συλλόγου, τότε, και ταμίας της Πανηπειρωτικής Ομοσπονδίας Ευρώπης με καταγωγή από την Αμπελιά – Παραμυθιάς”.
Τα παραπάνω σημειώνει σε ανακοίνωσή του το Παγκόσμιο Συμβούλιο Ηπειρωτών Εξωτερικού, με αφορμή τη συμπλήρωση δέκα ετών από τον αδόκητο χαμό του Βαγγέλη Ντέμου. Και συνεχίζει:
“Ο Βαγγέλης, ο ψαράς από το Αμβούργο, όπως ο ίδιος μιλούσε για τον εαυτό του, έφυγε νωρίς. Όλοι θα θυμούνται πόσο πρόθυμος και καλοσυνάτος ήταν και ο οποίος πάντα πρόσφερε την βοήθειά του στις οργανώσεις των Ηπειρωτών του Εξωτερικού, είτε σύλλογοι ήταν αυτοί, είτε Ομοσπονδία, είτε Παγκόσμιο Συμβούλιο Ηπειρωτών.
Πάντα ήταν μπροστά και προσπαθούσε να βοηθήσει με τον καλλίτερο τρόπο που μπορούσε. Δεν έλειπε από καμιά εκδήλωση. Διέσχιζε την Γερμανία και την Ευρώπη, από το ένα άκρο στο άλλο για να παραβρεθεί σ΄αυτές.
Κανένας από όσους τον γνώρισαν, ακόμη και σήμερα, δεν θα ξεχάσει, στις συναντήσεις που είχαν μαζί του, το πλατύ χαμόγελό του, που πάντα συμπληρωνόταν με ένα καλό λόγο, ένα κομπλιμέντο. Θυμός δεν ήξερε τι θα πει.
Ας είναι ελαφρύ το χώμα που σε σκεπάζει, Βαγγέλη. Εμείς, που σε γνωρίσαμε και συνεργαστήκαμε μαζί σου, θα σε θυμούμαστε πάντα!” καταλήγει η ανακοίνωση του ΠΣΗΕ.
To Παγκόσμιο Συμβούλιο Ηπειρωτών Εξωτερικού θυμάται τον Βαγγέλη Ντέμο To Παγκόσμιο Συμβούλιο Ηπειρωτών Εξωτερικού θυμάται τον Βαγγέλη Ντέμο Reviewed by thespro.gr on Κυριακή, Μαρτίου 05, 2023 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Σελίδες

Από το Blogger.