Στη συνάντηση εργασίας για την «Επόμενη Ημέρα της Πολιτιστικής Διαδρομής στα Αρχαία Θέατρα της Ηπείρου», συμμετείχε ο Παν. Νταής

Στη συνάντηση εργασίας για την «Επόμενη Ημέρα της Πολιτιστικής Διαδρομής στα Αρχαία Θέατρα της Ηπείρου», συμμετείχε ο Παν. Νταής


Ο επικεφαλής του Συνδυασμού «Συμμαχία Ανάπτυξης και Αλληλεγγύης» Παναγιώτης Νταής, ως μέλος του Δ.Σ. του Σωματείου «Διάζωμα», παραβρέθηκε στη συνάντηση εργασίας για την «Επόμενη Ημέρα της Πολιτιστικής Διαδρομής στα Αρχαία Θέατρα της Ηπείρου», που πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 22 Ιουνίου 2023 στην Περιφέρεια Ηπείρου στα Γιάννενα. 
Η συνάντηση διοργανώθηκε από την Αναπτυξιακή Εταιρεία Ήπειρος Α.Ε. και παραβρέθηκε ο Περιφερειάρχης Ηπείρου κ. Αλέξανδρος Καχριμάνης, ο Πρόεδρος του ΔΣ του Σωματείου κ. Σταύρος Μπένος, ο Αντιπεριφερειάρχης Πρέβεζας και Τουριστικής ανάπτυξης κ. Στράτος Ιωάννου, ο Πρόεδρος του Δ.Σ. της Ήπειρος Α.Ε. κ. Κ. Ντέτσικας, καθώς και στελέχη της Περιφέρειας και της Ήπειρος Α.Ε.
Το θέμα της συνάντησης ήταν η βελτίωση της λειτουργικότητας και της βιωσιμότητας της πολιτιστικής διαδρομής, για το σχεδιασμό και την υλοποίηση της οποίας το Σωματείο «Διάζωμα» έχει συνεισφέρει τα μέγιστα στις προσπάθειες της Περιφέρειας Ηπείρου, από την αρχή του εγχειρήματος το 2013. 
Υπενθυμίζεται ότι στο δίκτυο των Αρχαίων Θεάτρων περιλαμβάνεται και το Αρχαίο Θέατρο Γιτάνων, στο οποίο τα χρόνια αυτά έχουν εκτελεστεί μεγάλα έργα αναστήλωσης, συντήρησης, ανάδειξης και προβολής, από την Εφορεία Αρχαιοτήτων Θεσπρωτίας, με χρηματοδότηση από το ΕΣΠΑ.
Με την ευκαιρία της συνάντησης, ο κ. Νταής, συζήτησε με στελέχη της Διαχειριστικής Αρχής του ΠΕΠ Ηπείρου και της Ήπειρος Α.Ε., το Σχέδιο Βιώσιμης Αστικής Ανάπτυξης Ηγουμενίτσας, αναλύοντας την πρόταση που κατέθεσε ο Συνδυασμός, στο πλαίσιο της διαδικασίας δημόσιας διαβούλευσης.
Στη συνάντηση εργασίας για την «Επόμενη Ημέρα της Πολιτιστικής Διαδρομής στα Αρχαία Θέατρα της Ηπείρου», συμμετείχε ο Παν. Νταής Στη συνάντηση εργασίας για την «Επόμενη Ημέρα της Πολιτιστικής Διαδρομής στα Αρχαία Θέατρα της Ηπείρου», συμμετείχε ο Παν. Νταής Reviewed by thespro.gr on Κυριακή, Ιουνίου 25, 2023 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Σελίδες

Από το Blogger.