Κώστας Τασούλας : Ο θεσπρωτικός λαός μας υποδέχθηκε με αισιοδοξία και αποφασιστικότητα

Κώστας Τασούλας : Ο θεσπρωτικός λαός μας υποδέχθηκε με αισιοδοξία και αποφασιστικότητα


Ο Πρόεδρος της Βουλής και υποψήφιος βουλευτής Ιωαννίνων της ΝΔ κ.Κώστας Τασούλας μετά την ολοκλήρωση της προεκλογικής περιοδείας του κλιμακίου στελεχών της ΝΔ στο νομό Θεσπρωτίας έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«Ο θεσπρωτικός λαός μας υποδέχθηκε με αισιοδοξία και αποφασιστικότητα. Αισιοδοξία για την εξακολούθηση της δημιουργικής πορείας του τόπου του και αποφασιστικότητα για την εκ νέου και πιο ισχυρή ακόμη έκφραση της προτίμησής του προς τη ΝΔ και τον Κυριάκο Μητσοτάκη στις εκλογές της 25ης Ιουνίου. Περάσαμε σήμερα στην Θεσπρωτία το μήνυμα της ΝΔ για ακόμη περισσότερη κρατική φροντίδα στην περιφέρεια και μάλιστα στην παραμεθόριο περιοχή, αλλά και πήραμε από την Θεσπρωτία μήνυμα ισχυρότερης στήριξης των προγραμματικών μας θέσεων που είναι οι μόνες που εγγυώνται πως η Ελλάδα θα συνεχίσει να βαδίζει τολμηρά, σταθερά, μπροστά!».
Κώστας Τασούλας : Ο θεσπρωτικός λαός μας υποδέχθηκε με αισιοδοξία και αποφασιστικότητα Κώστας Τασούλας : Ο θεσπρωτικός λαός μας υποδέχθηκε με αισιοδοξία και αποφασιστικότητα Reviewed by thespro.gr on Πέμπτη, Ιουνίου 08, 2023 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Σελίδες