«Γαλάζιο κλιμάκιο» περιόδευσε στη Θεσπρωτία

«Γαλάζιο κλιμάκιο» περιόδευσε στη Θεσπρωτία


Κώστας Τασούλας, Άδωνις Γεωργιάδης και Άννα Ασημακοπούλου μαζί με τον Βασίλη Γιόγιακα και τοπικά στελέχη της Νέας Δημοκρατίας περιόδευσαν στο Νομό Θεσπρωτίας.

Μεταξύ άλλων επισκέφθηκαν τους Φιλιάτες και την Ηγουμενίτσα όπως και παραγωγικές μονάδες της περιοχής.

Με τον αέρα της κάλπης του Μαίου ζήτησαν από φορείς και πολίτες την υπερψήφιση της Νέας Δημοκρατίας ώστε να συγκροτήσει ισχυρή αυτοδύναμη κυβέρνηση.

«Αντίπαλός μας πέρα από τα προβλήματα του τόπου είναι ο εφησυχασμός και η σιγουριά. Ζητούμε από τους πολίτες να επαναλάβουν την έκφραση του Μαίου ώστε η χώρα να αποκτήσει κυβέρνηση. Μας περιμένει πολύ δουλειά» ανέφερε μεταξύ άλλων στις δηλώσεις που έκανε ο Πρόεδρος της Βουλής Κώστας Τασούλας.

Ο Άδωνις Γεωργιάδης υποστήριξε ότι η χώρα βρίσκεται σε αστάθεια λόγω της απλής αναλογικής. «Σε λίγες μέρες ο ελληνικός λαός καλείται να εκλέξει κυβέρνηση. Έχει ενδιαφέρον η συζήτηση για το ρόλο της αξιωματικής αντιπολίτευσης, όμως αξιωματική αντιπολίτευση θα υπάρξει αν έχουμε κυβέρνηση. Μπροστά μας είναι μία κρίσιμη τετραετία και δεν έχουμε χρόνο για χάσιμο. Η περιπέτεια πρέπει να λήξει» είπε ο Άδωνις Γεωργιάδης.

«Στόχος είναι μια δυνατή Ελλάδα, μια καλύτερη Ελλάδα» ανέφερε η Άννα Ασημακοπούλου υποστηρίζοντας ότι οι κάλπες της 25ης Ιουνίου είναι άδειες και η Νέα Δημοκρατία πρέπει να βγει ενισχυμένη.









«Γαλάζιο κλιμάκιο» περιόδευσε στη Θεσπρωτία «Γαλάζιο κλιμάκιο» περιόδευσε στη Θεσπρωτία Reviewed by thespro.gr on Πέμπτη, Ιουνίου 08, 2023 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Σελίδες

Από το Blogger.