Από την προεκλογική εκδήλωση του Μ-Λ ΚΚΕ στην Ηγουμενίτσα

Από την προεκλογική εκδήλωση του Μ-Λ ΚΚΕ στην Ηγουμενίτσα


Με συμμετοχή συντρόφων, συναγωνιστών και φίλων, πραγματοποιήθηκε η προεκλογική εκδήλωση – συζήτηση που διοργάνωσε η κομματική οργάνωση Θεσπρωτίας του Μ-Λ ΚΚΕ, την Τετάρτη 15/6 στην Ηγουμενίτσα.
Ήδη είχε προηγηθεί, προπαγανδιστική δουλειά για την διάδοση του αγωνιστικού μηνύματος της οργάνωσης , με αφισοκολλήσεις και χαρτόνια και εν όψει της νέας εκλογικής μάχης.


Στις εκδηλώσεις, οι εισηγητές σ. Θ. Χόβολος, υποψήφιος βουλευτής, και σ. Π. Αλεξίου ανέπτυξαν τις θέσεις του κόμματος για το στημένο προεκλογικό σκηνικό, την ανάλυση του εκλογικού αποτελέσματος της 21ης Μάη, τα πραγματικά διλήμματα και την ανάγκη του εξωκοινοβουλευτικού μαζικού αγώνα. 


Επακολούθησε, πλούσιος διάλογος που επικεντρώθηκε κυρίως, στην στάση των ΜΜΕ, την προπαγάνδα ΝΔ, ΣΥΡΙΖΑ και ΠΑΣΟΚ για τη στάση των άλλων κομμάτων της Αριστεράς και τις δικές μας ευθύνες και την ενότητα και τέλος απηύθυναν κάλεσμα στήριξης του Μ-ΛΚΚΕ ..
Πλησιάζοντας στις επαναληπτικές εκλογές Κ.Ο. Θεσπρωτίας του Μ-ΛΚΚΕ εντείνει τις προσπάθειες, για να φτάσει το μήνυμα των θέσεων της πραγματικής Αριστεράς παντού ..
Από την προεκλογική εκδήλωση του Μ-Λ ΚΚΕ στην Ηγουμενίτσα Από την προεκλογική εκδήλωση του Μ-Λ ΚΚΕ στην Ηγουμενίτσα Reviewed by thespro.gr on Πέμπτη, Ιουνίου 15, 2023 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Σελίδες

Από το Blogger.