Κλιμάκιο του ΚΚΕ στις υπηρεσίες και τους παιδικούς σταθμούς του δήμου Ηγουμενίτσας

Κλιμάκιο του ΚΚΕ στις υπηρεσίες και τους παιδικούς σταθμούς του δήμου Ηγουμενίτσας


Κλιμάκιο της Τ.Ε. Θεσπρωτίας του ΚΚΕ με τις Χρυσηίδα Γεωργίου, Κατερίνα Δήμα και τον Θοδωρή Παπαγιάννη υποψήφιους βουλευτές του Κόμματος στην Θεσπρωτία και τον Σπύρο Υφαντή πρόεδρο του Σωματείου ΟΤΑ επισκέφτηκε τις υπηρεσίες και τους παιδικούς σταθμούς του δήμου Ηγουμενίτσας.

Οι υποψήφιοι του Κόμματος μετέφεραν το μήνυμα
«100% λαϊκή, μαχητική αντιπολίτευση. Πιο δυνατό ΚΚΕ, δυνατός ο λαός».

Γιατί μόνο το ΚΚΕ μπορεί να ασκήσει αντιπολίτευση στην επόμενη κυβέρνηση της ΝΔ και στην αντιλαϊκή της πολιτική, από τη σκοπιά των λαϊκών συμφερόντων με συνέπεια, σταθερότητα και μαχητικότητα. 
Γιατί μόνο το ΚΚΕ άσκησε τέτοια αντιπολίτευση, μέσα κι έξω από τη Βουλή, στην προηγούμενη κυβερνητική θητεία της ΝΔ, όταν ο ΣΥΡΙΖΑ ψήφιζε το 50% των νομοσχεδίων της ΝΔ και το ΠΑΣΟΚ ψήφιζε αντίστοιχα το 70%. 
Στις εκλογές της 25ης Ιούνη θα κριθεί αν οι εργαζόμενοι, οι αυτοαπασχολούμενοι, οι χαμηλοσυνταξιούχοι, οι νέοι και οι νέες, θα έχουν περισσότερους εκπροσώπους τους μέσα στη Βουλή, που θα αποκαλύπτουν νέα αντιλαϊκά μέτρα, θα χαλάνε τη σούπα της συναίνεσης κυβέρνησης ΝΔ, ΣΥΡΙΖΑ και ΠΑΣΟΚ, και των συμπληρωμάτων τους. 
Σε αυτήν την υπόθεση δεν χωράει καμία χαμένη ψήφος. Επίσης, κάλεσε όσους σκέφτηκαν να ψηφίσουν KKE, αλλά τελευταία στιγμή δίστασαν, να το κάνουν τώρα, γιατί με πιο δυνατό ΚΚΕ και πιο δυνατό το λαό μπορεί να σωθεί η λαϊκή κατοικία και οι μικροί επαγγελματίες από τα funds, μπορεί να δυναμώσει η πάλη για Συλλογικές Συμβάσεις Εργασίας με αυξήσεις και μέτρα προστασίας της ζωής και της υγείας των εργαζόμενων, να δυναμώσει η πάλη ενάντια στους ιμπεριαλιστικούς πολέμους και την εμπλοκή της Ελλάδας στα σχέδια των ΗΠΑ-ΝΑΤΟ.

Για αυτό ΜΕ ΚΚΕ ΔΥΝΑΤΟ Η ΕΛΠΙΔΑ ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ
Κλιμάκιο του ΚΚΕ στις υπηρεσίες και τους παιδικούς σταθμούς του δήμου Ηγουμενίτσας Κλιμάκιο του ΚΚΕ στις υπηρεσίες και τους παιδικούς σταθμούς του δήμου Ηγουμενίτσας Reviewed by thespro.gr on Δευτέρα, Ιουνίου 12, 2023 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Σελίδες