Mε επιτυχία οι αγώνες Ακαδημιών IGOUMENITSA ATHLETICS

Mε επιτυχία οι αγώνες Ακαδημιών IGOUMENITSA ATHLETICS 


Ολοκληρώθηκαν με απόλυτη επιτυχία οι αγώνες Ακαδημιών IGOUMENITSA ATHLETICS που διοργάνωσε ο ΓΣ ΠΡΩΤΕΑΣ ΗΓΟΥΜΕΝΙΤΣΑΣ ΣΤΙΒΟΣ την Κυριακή 11 Ιουνίου 2023 στο Δημοτικό Στάδιο Ηγουμενίτσας .
Οι αγώνες ήταν σε Συνδιοργάνωση με την Περιφερειακή Ενότητα Θεσπρωτίας , Δήμος Ηγουμενίτσας , Επιμελητήριο Θεσπρωτίας την αιγίδα της ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ ΗΠΕΙΡΟΥ και την υποστήριξη του ΠΑΚΠΠΟ ΘΕΣΠΡΩΤΙΑΣ .
Στους αγώνες συμμετείχαν 550 συνολικά αθλητές και αθλήτριες στις κατηγορίες Κ12, Κ14 και στις μικρότερες κατηγορίες νήπια και Κ10 . Οι μικροί αθλητές κατέκλυσαν το στάδιο από τα συνολικά 25 σωματεία που συμμετείχαν στους αγώνες από πολλά μέρη της Ελλάδας .


Είναι ο τρίτος αγώνας που διοργανώνει για τη φετινή αγωνιστική περίοδο 2022-23 ο ΓΣ ΠΡΩΤΕΑΣ ΗΓΟΥΜΕΝΙΤΣΑΣ ΣΤΙΒΟΣ μετά τους αγώνες ΠΡΩΤΕΑΣ 2022 που διοργανώθηκαν το Νοέμβριο 2022 και τα 10α ΓΙΤΑΝΕΙΑ που διεξήχθησαν την προηγούμενη εβδομάδα .
Ευχαριστούμε θερμά όλους τους συλλόγους , αθλητές και αθλήτριες που συμμετείχαν στους αγώνες IGOUMENITSA ATHLETICS και τους προπονητές τους .
Τους συνδιοργανωτές αυτής της υπέροχης διοργάνωσης για την πολύτιμη συνεισφορά τους , τους εθελοντές που συνέβαλαν για την άρτια διοργάνωση .
Καλό καλοκαίρι για τους μικρούς μας αθλητές και ραντεβού τον Σεπτέμβριο με περισσότερη ενέργεια και διάθεση για περισσότερες δράσεις και αγώνες .
Mε επιτυχία οι αγώνες Ακαδημιών IGOUMENITSA ATHLETICS Mε επιτυχία οι αγώνες Ακαδημιών IGOUMENITSA ATHLETICS Reviewed by thespro.gr on Δευτέρα, Ιουνίου 12, 2023 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Σελίδες

Από το Blogger.