Επιμορφωτικό εργαστήριο από την Εφορεία Αρχαιοτήτων Θεσπρωτίας

Επιμορφωτικό εργαστήριο από την Εφορεία Αρχαιοτήτων Θεσπρωτίας


Η Εφορεία Αρχαιοτήτων Θεσπρωτίας σας προσκαλεί στο επιμορφωτικό εργαστήριο / workshop που διοργανώνεται την Πέμπτη 6 Ιουλίου 2023 και ώρα 10.00 π.μ. στην αίθουσα «Σ. Δάκαρης» του Αρχαιολογικού Μουσείου Ηγουμενίτσας στο πλαίσιο του έργου «Δίκτυο Παράκτιας Πολιτιστικής Κληρονομιάς» (Coastal Heritage Network - CoHeN), που χρηματοδοτείται από το πρόγραμμα Interreg V-A Greece-Italy 2014-2020.
Κεντρική στόχευση της συνάντησης είναι να ενημερωθούν οι φορείς και το ευρύτερο κοινό της Θεσπρωτίας για τα μνημεία – σταθμούς της πολιτιστικής διαδρομής που δημιουργήθηκε κατά μήκος της διασυνοριακής περιοχής Αδριατικής και Ιονίου στο πλαίσιο του προγράμματος και τις πραγματοποιούμενες παρεμβάσεις για τη προστασία και ανάδειξή τους.
Οι παρουσιάσεις θα πραγματοποιηθούν από τους εμπλεκόμενους στην υλοποίηση του έργου εταίρους, τον επικεφαλής εταίρο Εφορεία Αρχαιοτήτων Αιτωλοακαρνανίας και Λευκάδας, τις Εφορείες Αρχαιοτήτων Ηλείας, Κέρκυρας και Θεσπρωτίας και την Περιφέρεια Απουλίας.
Η παρουσία σας θα μας τιμήσει ιδιαίτερα.




Επιμορφωτικό εργαστήριο από την Εφορεία Αρχαιοτήτων Θεσπρωτίας Επιμορφωτικό εργαστήριο από την Εφορεία Αρχαιοτήτων Θεσπρωτίας Reviewed by thespro.gr on Παρασκευή, Ιουνίου 30, 2023 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Σελίδες

Από το Blogger.