Έρχεται το 12ο Camp Music Project

Έρχεται το 12ο Camp Music Project



Ο Σύλλογος Ενεργών Πολιτών Παραμυθιάς σε συνεργασία με τον Δήμο Σουλίου διοργανώνει για 12η χρονιά το Camp Music Project.

Η γιορτή της ηλεκτρονικής μουσικής στον μοναδικό χώρο των παλιών Κατασκηνώσεων στην Παραμυθιά έχει εξελιχθεί σε θεσμό και πόλο έλξης πλήθους κόσμου από όλη την Ελλάδα και το εξωτερικό.

Φέτος η ομάδα του Camp παρουσιάζει ένα ακόμα ιδιαίτερο Lineup που απαρτίζεται από την καταξιωμένη TIGERHEAD, τους ιδιαίτερους ηλεκτρονικούς ήχους των TENDTS και φυσικά τον μουσικό οικοδεσπότη της εκδήλωσης, Bolosis.

Η εκδήλωση βέβαια κρύβει όπως πάντα ευχάριστες εκπλήξεις και η ομάδα των διοργανωτών εργάζεται καθημερινά για να σας προσφέρει ένα ακόμα αξέχαστο βράδυ.

Στις 7 Αυγούστου επιστρέφουμε στις παλιές κατασκηνώσεις Παραμυθιάς, εκεί που η αυθεντική ηλεκτρονική μουσική, το μοναδικό φυσικό τοπίο και οι ξεχωριστοί άνθρωποι συναντιούνται και γιορτάζουν το Camp Music Project.

Τιμές εισιτηρίων:
Στην είσοδο: 8€.
Προπώληση: 5€.
(Τα σημεία προπώλησης θα ανακοινωθούν σύντομα).



Έρχεται το 12ο Camp Music Project Έρχεται το 12ο Camp Music Project Reviewed by thespro.gr on Δευτέρα, Ιουλίου 10, 2023 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Σελίδες

Από το Blogger.