12.000 κάτοικοι καταδικάζονται χωρίς ταχυδρομείο

12.000 κάτοικοι καταδικάζονται χωρίς ταχυδρομείο

Επιστολή στον Διευθύνοντα Σύμβουλο των ΕΛΤΑ απέστειλε ο Δήμαρχος Ζηρού Νίκος Καλαντζής με την οποία ζητά τη συνέχιση λειτουργίας του υποκαταστήματος στο Θεσπρωτικό.

Όπως τονίζει η τοπική κοινωνία είναι ανάστατη και αγανακτισμένη από την απόφαση για το κλείσιμο καθότι έχει στηρίξει μακροχρόνια το συγκεκριμένο υποκατάστημα και σήμερα αισθάνεται προδομένη καθώς η υποστήριξη αγνοείται και απαξιώνεται.

«Το υποκατάστημα του Θεσπρωτικού εξυπηρετεί περίπου 12.000 συνδημότες μας και κατοίκους της ευρύτερης περιοχής, οι οποίοι μετά και το κλείσιμο των υποκαταστημάτων των Τραπεζών Εθνικής και Πειραιώς, το έχουν ως το μοναδικό αποκούμπι καθώς είναι το κοντινότερο σημείο συναλλαγών. Το Ταχυδρομικό κατάστημα επιτελεί τεράστιο κοινωνικό έργο, ενώ είναι άρρηκτα συνδεδεμένο με την οικονομία και την επιχειρηματική δραστηριότητα της πόλης του Θεσπρωτικού. Αυτό δεν μπορεί και δεν πρέπει να παραβλέπεται.

Περίπου 400 άτομα υπερήλικες και ΑμεΑ λαμβάνουν τη σύνταξή τους στο σπίτι και αναρωτιούνται εύλογα ‘ποιος είναι αλήθεια ο κοινωνικός ρόλος ενός δημόσιου Οργανισμού» τονίζει ο δήμαρχος στην επιστολή του.

Παράλληλα επισυνάπτει το ψήφισμα του Δημοτικού Συμβουλίου με την πρόταση για παραχώρηση στέγης από το Δήμο ώστε να μετεγκατασταθεί το υποκατάστημα και να μειωθεί έτσι το λειτουργικό κόστος.
12.000 κάτοικοι καταδικάζονται χωρίς ταχυδρομείο 12.000 κάτοικοι καταδικάζονται χωρίς ταχυδρομείο Reviewed by thespro.gr on Παρασκευή, Ιουλίου 21, 2023 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Σελίδες

Από το Blogger.