Δύο συνεδριάσεις του Περιφερειακού Συμβουλίου Ηπείρου

Δύο συνεδριάσεις του Περιφερειακού Συμβουλίου Ηπείρου 

Έχουν προγραμματιστεί για την Πέμπτη 6 Ιουλίου 2023.

Ειδικότερα: Ειδική Συνεδρίαση θα πραγματοποιηθεί ώρα 13.00 για την «Εκλογή Γραμματέα Περιφερειακού Συμβουλίου Ηπείρου, λόγω ανεξαρτητοποίησης του μέλους, που κατείχε τη θέση»

Τακτική Συνεδρίαση θα πραγματοποιηθεί ώρα 14,00 με τα παρακάτω θέματα Ημερήσιας Διάταξης: 
1. ΕΠΕΡΩΤΗΣΗ της «ΛΑΪΚΗΣ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗΣ ΗΠΕΙΡΟΥ»: Για την ισοπέδωση της παραλίας στο Μακρυγιάλι ΘΕΜΑΤΑ ΗΜΕΡΗΣΙΑΣ ΔΙΑΤΑΞΗΣ

2. Έγκριση 3 ης τροποποίησης Τεχνικού Προγράμματος Περιφέρειας Ηπείρου, έτους 2023
 
3. Έγκριση 4 ης τροποποίησης προϋπολογισμού Περιφέρειας Ηπείρου, οικ. έτους 2023
 
4. Έγκριση μερικής τροποποίησης του Οργανισμού της Περιφέρειας Ηπείρου,
 
5. Συγκρότηση του Περιφερειακού Επιστημονικού Συμβουλίου Έρευνας και Καινοτομίας (ΠΣΕΚ) Περιφέρειας Ηπείρου
 
6. Έγκριση Ειδικού σχεδίου αντιμετώπισης εκτάκτων αναγκών εξαιτίας δασικών πυρκαγιών με την κωδική ονομασία «ΙΟΛΑΟΣ 2» Περιφέρειας Ηπείρου
 
7. Έγκριση Ειδικού σχεδίου αντιμετώπισης εκτάκτων αναγκών και άμεσης/βραχείας διαχείρισης των συνεπειών από την εκδήλωση σεισμών ΠΕ. Άρτας με την κωδική ονομασία «ΕΓΚΕΛΑΔΟΣ 2»
 
8. Έγκριση Ειδικού σχεδίου αντιμετώπισης εκτάκτων αναγκών και άμεσης/βραχείας διαχείρισης των συνεπειών από την εκδήλωση σεισμών ΠΕ Θεσπρωτίας με την κωδική ονομασία «ΕΓΚΕΛΑΔΟΣ 2»
 
9. Έγκριση Ειδικού σχεδίου αντιμετώπισης εκτάκτων αναγκών και άμεσης/βραχείας διαχείρισης των συνεπειών από την εκδήλωση σεισμών ΠΕ Πρέβεζας με την κωδική ονομασία «ΕΓΚΕΛΑΔΟΣ 2»
 
10. Έγκριση Ειδικού σχεδίου αντιμετώπισης εκτάκτων αναγκών και άμεσης/βραχείας διαχείρισης των συνεπειών από την εκδήλωση πλημμυρικών φαινομένων Π.Ε. Άρτας με την κωδική ονομασία «ΔΑΡΔΑΝΟΣ 2
 
11. Έγκριση Ειδικού σχεδίου αντιμετώπισης εκτάκτων αναγκών και άμεσης/βραχείας διαχείρισης των συνεπειών από την εκδήλωση πλημμυρικών φαινομένων Π.Ε. Θεσπρωτίας με την κωδική ονομασία «ΔΑΡΔΑΝΟΣ 2»
 
12. Έγκριση Ειδικού σχεδίου αντιμετώπισης εκτάκτων αναγκών και άμεσης/βραχείας διαχείρισης των συνεπειών από την εκδήλωση πλημμυρικών φαινομένων Π.Ε. Πρέβεζας με την κωδική ονομασία «ΔΑΡΔΑΝΟΣ 2»
 
13. Συζήτηση σχετικά με το αίτημα της «ΛΑΪΚΗΣ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗΣ ΗΠΕΙΡΟΥ», για συζήτηση στο Π.Σ., των περιβαλλοντικών αδειοδοτήσεων των έργων ΑΠΕ στη Λάκκα Σούλι και σε Γράμμο-Σμόλικα
Δύο συνεδριάσεις του Περιφερειακού Συμβουλίου Ηπείρου Δύο συνεδριάσεις του Περιφερειακού Συμβουλίου Ηπείρου Reviewed by thespro.gr on Δευτέρα, Ιουλίου 03, 2023 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Σελίδες

Από το Blogger.