Συνέντευξη του υπ. Δημάρχου Φιλιατών Πέτρου Κατσάρη στο ArtTv (+βιντεο)

Συνέντευξη του υπ. Δημάρχου Φιλιατών Πέτρου Κατσάρη στο ArtTv (+βιντεο)


ΕΧΟΥΜΕ ΟΡΑΜΑ – ΣΧΕΔΙΟ ΚΑΙ ΕΜΠΕΙΡΙΑ

ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΤΟΥ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΥ ΜΑΣ ΟΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟΤΕΡΟΙ

ΜΗΝΥΜΑΤΑ ΝΙΚΗΣ «ΕΙΣΠΡΑΤΤΟΥΜΕ» ΑΠΟ ΟΛΟ ΤΟ ΔΗΜΟ

Την πρώτη δημόσια εμφάνιση του ως υποψήφιος Δήμαρχος του Δήμου Φιλιατών, έκανε ο εκ των υποψηφίων κ. Πέτρος Κατσάρης με τηλεοπτική συνέντευξη που παραχώρησε την Παρασκευή 30 Ιουνίου στον τηλεοπτικό σταθμό «Αrt tv» και στην εκπομπή «ΕΛΕΥΘΕΡΑ» που για πολλά χρόνια παρουσιάζει ο έγκριτος δημοσιογράφος Βαγγέλης Μάστορας, ο οποίος ως γνωστόν ανεξαρτήτως φιλικών η γενικότερων σχέσεων με τους συνεντευξιαζόμενους, δεν «χαρίζεται» σε κανένα.

Έτσι και σε αυτή την πρώτη, παρθενική του συνέντευξη, ο υποψήφιος δήμαρχος κλήθηκε να απαντήσει σε μία σειρά ερωτήσεων, με ορισμένες να είναι κατά γενική ομολογία ιδιαίτερα «δύσκολες».

Απάντησε όμως σε όλες με μία ομολογουμένως μη αναμενόμενη για ορισμένους άνεση, με σαφήνεια και ειλικρίνεια. Για τα κίνητρα που τον ώθησαν στην απόφασή του να ηγηθεί του συνδυασμού, για τις σχέσεις του με τη σημερινή απερχόμενη Δημοτική αρχή, για το έργο που επιτελέστηκε, την εμπειρία που απέκτησε και το όραμα του για τον Δήμο και την επόμενη για το Δήμο ημέρα. Για την φιλοσοφία του όσον αφορά την συλλογικότητα στη διοίκηση του Δήμου ενώ δεν αποποιήθηκε και των όποιων ευθυνών του, για λάθη και παραλείψεις της σημερινής Δημοτικής αρχής, της οποίας για δύο θητείες ήταν αντιδήμαρχος και προφανώς συνυπεύθυνος και αυτός σε όσα αρνητικά της χρεώνονται αλλά και θετικά της πιστώνονται.

Ήταν ομολογουμένως μια αποκαλυπτική για τον χαρακτήρα και το ποιόν γενικώς του υποψήφιου Πέτρου Κατσάρη συνέντευξη, την οποία κρίνουμε σκόπιμο να «μεταφέρουμε» και στο γραπτό τύπο. Και οι δημότες βεβαίως είναι εκείνοι που θα την αξιολογήσουν.

Ποιο είναι το κίνητρο και το σκεπτικό της διεκδίκησης του δημαρχικού αξιώματος;

Το μοναδικό κίνητρο είναι η αγάπη και η διάθεση μου για προσφορά στον τόπο που γεννήθηκα και ζω μόνιμα με τη οικογένεια μου. Διαθέτοντας μια πολυετή εμπειρία όλα αυτά τα χρόνια συμμετοχής μου στα κοινά με τη σημερινή δημοτική αρχή και θεωρώντας πως τα άτομα που καταρτίζουν τον συνδυασμό μου θα είναι αρωγοί και συμπαραστάτες στο ομολογουμένως δύσκολο έργο μας , στρατεύομαι μαζί με αυτούς για ένα καλύτερο μέλλον στον τόπο μας για εμάς και τα παιδία μας.

Είσαστε δημοτικός σύμβουλος εν ενεργεία για β΄ θητεία με την παράταξη του απερχόμενου Δημάρχου και μάλιστα όλα αυτά τα χρόνια κατέχετε το αξίωμα του Αντιδημάρχου. Πολλοί φίλοι σας άσπονδοι και μη , επιμένουν ότι υπήρξατε και συνεχίζεται να είσαστε το <Alter ergo> επι το λαϊκότερον <Δεξί χέρι> του Δημάρχου. Θα θέλαμε ένα σχόλιο σας για αυτό.

Είμαι ένας από τους στενούς συνεργάτες του δημάρχου. Ο δήμαρχος με εμπιστεύτηκε και μου ανέθεσε πολλά καθήκοντα , πιστεύω ότι ανταποκρίθηκα πλήρως στη εμπιστοσύνη του. Από εκεί και πέρα όλοι κρινόμαστε από την εργατικότητα μας απέναντι στα μικρά και μεγάλα προβλήματα του Δήμου και του κάθε δημότη χωριστά. Άλλωστε η αξιοποίηση μου όλα αυτά τα χρόνια σε καίρια πόστα της δημοτικής αρχής από τον Δήμαρχο , τον οποίο ευχαριστώ δημόσια , θεωρώ χωρίς να θεωρηθεί εγωιστικό αυτό , ότι αποτελεί ένα ισχυρό <ατού> , ένα επιπλέον avadage , που ενισχύει την υποψηφιότητα μου και εγγυάται αν θέλετε ότι αν με τιμήσουν οι συμπολίτες μου ως δήμαρχο αύριο θα έχω συσσωρευμένη εμπειρία για να ανταποκριθώ κατά τον δυνατόν αποτελεσματικότερα, στα καθήκοντα μου.

Πολλοί συμπολίτες, θεωρούν ότι ως Αντιδήμαρχος μέχρι σήμερα αλλά και ως Δήμαρχος αύριο εάν εκλεγείτε , θα εισπράττεται δυο μισθούς. Και αυτόν της εργασίας σας και αυτόν του αιρετού. Βεβαίως από το 2010 αυτό δεν ισχύει , αλλά δεν το γνωρίζουν όλοι. Τι θα απαντούσατε ;

Φυσικά και δεν ισχύει. Ο δήμαρχος επιλέγει τον μισθό του αν πρόκειται για δημόσιο υπάλληλο ή την αντιμισθία που δικαιούτε ως δήμαρχος , που συνήθως τα πόσα είναι περίπου τα ίδια. Αυτό το καθεστώς αποδοχών των αιρετών ίσχυε και στο παρελθόν και εξακολουθεί να ισχύει. Δηλαδή για να γίνει κατανοητό από όλους τους δημότες και ως αντιδήμαρχος μέχρι σήμερα δεν αμειβόμουν με δύο μισθούς. Επέλεγα έναν από τους δύο και προσωπικά αυτόν της υπηρεσίας μου γιατί ήταν κατά τι μεγαλύτερος από την αντιμισθία του αντιδημάρχου. Συνεπώς ούτε έπαιρνα ούτε θα συνεχίσω να παίρνω δύο μισθούς όπως άλλοι από αγνοία , άλλοι από παραπληροφόρηση , άλλοι εσκεμμένα και από πρόθεση για αντιπολιτευτικούς λόγους διαδίδουν για να πλήξουν την υποψηφιότητα μου. Όπως προανέφερα κίνητρο, στόχος και σκοπός της υποψηφιότητας μου είναι αποκλειστικά και μόνο η προσφορά μου για τον τόπο και τίποτα άλλο.

Και σε αυτούς που ισχυρίζονται κυρίως , οι πολιτικοί σας αντίπαλοι, ότι τυχόν εκλογή σας στο Δημαρχιακό αξίωμα θα συνεπάγεται την συνέχεια με άλλο μεν πρόσωπο επικεφαλής , αλλά ουσιαστικά με την ίδια πολιτική της σημερινής δημοτικής αρχής. Τι θα απαντούσατε;

Κατά γενική ομολογία η πολιτική της σημερινής δημοτικής αρχής και σύμφωνα με όσα εισπράττω από την μεγάλη πλειοψηφία των πολιτών είναι επιτυχημένη. Έχει επιτελέσει ένα μεγάλο έργο, συνεχίζει να δημοπρατεί μεγάλα έργα τα όποια θα εκτελεσθούν το επόμενο χρονικό διάστημα. Η παράταξη ωστόσο έχει ανανεωθεί και πιστεύω ότι ένα μίγμα παλιών εμπείρων συμβούλων και νέων με όρεξη για δουλεία και αγάπη για τον τόπο θα είναι ότι καλύτερο για τον δήμο μας. Συνεπώς για να απαντήσω ολοκληρωμένα στην ερώτηση σας, είμαι υπερήφανος και εγώ και οι συνεργάτες μου όσοι συνεργαστήκαμε με την σημερινή δημοτική αρχή αλλά για να είμαι απόλυτα ειλικρινής προς τους δημότες μας σίγουρα κατά την διάρκεια των δυο θητειών μας έγιναν παραλήψεις, έγιναν πράγματα που θα μπορούσαν να αποφευχθούν ή δεν έγιναν και κάποια που θα μπορούσαν να γίνουν. Το μόνο βέβαιο είναι όμως αφενός πως λάθη δεν κάνει αυτός που δεν κάνει τίποτε και πως οτιδήποτε έγινε που δεν έπρεπε να γίνει , σίγουρα δεν έγινε από πρόθεση , σκοπιμότητα , υστεροβουλία ή για εξυπηρέτηση ιδίων συμφερόντων.

Και επειδή στην εκπομπή αυτή σκεφτόμαστε φωναχτά , να σας ρωτήσω- (μεταφέρω) την ερώτηση – υποψία – καχυποψία δημοτών , ακόμη και ψηφοφόρων σας ότι ο σημερινός δήμαρχος και αναμφισβήτητα πολιτικός σας μέντορας , σε περίπτωση εκλογή σας , θα έχει ρόλο και λόγο καθοριστικό στις όποιες αποφάσεις σας , ως νέου δημάρχου. Πως το σχολιάζεται;

Για το μόνο που είμαι σίγουρος είναι ότι ο σημερινός δήμαρχος εάν και όποτε του ζητηθεί να βοηθήσει θα είναι δίπλα μας. Έχει αποδείξει άλλωστε ότι αγαπάει τον τόπο του. Οποιοσδήποτε για τους δικούς του ευνόητους λόγους αφήνει να εννοηθεί ή υπαινίσσεται πως ο σημερινός δήμαρχος θέλει να έχει ρόλο και λόγο μη θεσμικό σε περίπτωση εκλογής μου, αυτό προέρχεται εκ του πονηρού και δεν κάνω κανένα άλλο σχόλιο. Τίποτε λιγότερο τίποτε περισσότερο.

Διατηρήσατε όμως το ίδιο λογότυπο ελαφρώς ίσως τροποποιημένο καθώς και τον ίδιο τίτλο του συνδυασμού σας.

Η παράταξη μας έχει συνέχεια και συνέπεια. Διακριθήκαμε για την αποτελεσματικότητα και την εργατικότητα. Δεν βλέπω λοιπόν τον λόγο να αλλάξει ο τίτλος και το λογότυπο, άλλωστε δεν το κρύβουμε την συνέχεια της αποτελούμε και να σας υπενθυμίσω ότι η παράταξη αυτή εξελέγη και επανεξελέγη πανηγυρικά χωρίς να χάσει εκλογές. Άλλωστε ως γνωστόν για να χρησιμοποιήσουμε και ποδοσφαιρικούς όρους , ομάδα που κερδίζει δεν την αλλάζεις.

Επιγραμματικά (με τίτλους) αναφερόμενος στο έργο της σημερινής δημοτικής αρχής , σε τι πιστεύεται ότι συνίσταται αυτό;

Θα χρειαζόμουν πολλές ώρες να σας μιλάω για το έργο της σημερινής δημοτικής αρχής. Επιγραμματικά και ενδεικτικά το νοικοκύρεμα των οικονομικών του Δήμου. Επίσης την μελέτη και εκτέλεση πολλών μεγάλων έργων , διεκδικώντας και αξιοποιώντας όλα τα προγράμματα της κεντρικής εξουσίας σε ποσοστό σχεδόν 100 τις 100 , εισπράττοντας τα εύσημα των αρμόδιων υπηρεσιών. Δικαιούμαι όμως και προσωπικά και ως δημοτική αρχή γενικώς να θεωρώ και να θεωρούμαι ότι είχαμε σε πρώτη προτεραιότητα και θα εξακολουθήσει να είναι και για την επόμενη δημοτική μας αρχή , η διαχείριση των προβλημάτων της καθημερινότητας.

Δικαιούμαι επίσης επιγραμματικά όπως μου ζητάτε να απαντήσω , να σας πω ότι και προσωπικά και το σύνολο όσων συμμετείχαν στην σημερινή δημοτική αρχή με πρώτο τον δήμαρχο ήμασταν καθημερινά δίπλα στο δημότη , ακροατές των όποιων προβλημάτων του , καταβάλλοντας κάθε δυνατή προσπάθεια για την επίλυση αυτών στο πλαίσιο του εφικτού. Γνωρίζοντας πολύ καλά όλοι οι δημότες χωρίς δακρύσεις σε ψηφοφόρους και μη , ότι οι πόρτες των γραφείων μας ήταν ανοιχτές και το τηλέφωνα μας στην διάθεση τους σε 24ωρη βάση. Και αυτό θα συνεχίσουμε να κάνουμε αν μας εμπιστευτούν ξανά.

Στο Δήμο Φιλιατών έχει πιστοποιηθεί έλλειμμα από τις αρμόδιες ελεγκτικές αρχές, αν δεν κάνω λάθος , έξι εκατομμύρια ευρώ περίπου. Ποσό ομολογουμένως υπέρογκο για τα οικονομικά μεγέθη αυτού , το οποίοι προέκυψε σε παρελθόντα χρόνο κατά την θητεία της τότε δημοτικής αρχής. Το έλλειμμα αυτό που υποχρεωτικά θα κληρονομήσετε ένα εκλεγείτε δήμαρχος , όχι μόνο εσείς οποιοσδήποτε εκλεγεί , θα επηρεάσει και πόσο την οικονομική κατάσταση του Δήμου; Ισχύει αυτό που ισχυρίζονται κυρίως οι πολιτικοί σας αντίπαλοι ότι σε περίπτωση εκλογής οποιουδήποτε πως αυτό θα κληθούν να το πληρώσουν οι δημότες ή θα υπάρξουν περικοπές από το αρμόδιο υπουργείο σε χρηματοδοτήσεις του δήμου μέχρι αυτό να εξοφληθεί;

Επειδή το συγκεκριμένο θέμα το χρησιμοποιούν κάποιοι συμπολίτες μας καθώς και οι πολιτικοί μας αντίπαλοι , ότι δήθεν το έλλειμμα που προέκυψε από προηγούμενη δημοτική αρχή θα μετακινηθεί στους πολίτες , έχω να σας διαβεβαιώσω τα εξής:

Πρώτων το έλλειμμα σε καμία περίπτωση δεν επηρεάζει τον προϋπολογισμό του δήμου ,δεύτερον η δημοτική αρχή και η οικονομική υπηρεσία έχουν προβεί σε όλες τις ενέργειες που προβλέπονται από τον κώδικα δήμων και κοινοτήτων απέναντι σε αυτούς που έχει καταλογιστεί το έλλειμμα. Επειδή κάποιοι έχουν άγνοια για το τι σημαίνει έλλειμμα και ότι δήθεν με κάποιο μαγικό τρόπο θα βρουν 6-7 εκατομμύρια και θα τα βάλουν στο ταμείο του δήμου , έχω να πω ότι αυτό δεν είναι δυνατόν να γίνει καθώς το έλλειμμα έχει καταλογιστεί σε συγκεκριμένους ανθρώπους. Επίσης θέλω να διαβεβαιώσω τους συμπολίτες μου , ότι με αφορμή το συγκεκριμένο έλλειμμα το υπουργείο δεν πρόκειται να προβεί σε καμία περικοπή χρηματοδότησης στον δήμο μας.

Οι πολιτικές σας καταβολές είναι γνωστές, υποθέτω δεν αποποιείστε ότι προέρχεστε κομματικά από την ΝΔ. Η υποψηφιότητα σας ως Δήμαρχος θα στηριχτεί από αυτή , θα αποδεχτείτε την στήριξη αν το κόμμα σας εκφράσει σχετική πρόθεση ή θα την αποποιηθείτε και για να απαντήσετε ολοκληρωμένα. Οι υποψήφιοι του συνδυασμού σας προέρχονται από την ΝΔ ή και από άλλους πολιτικούς χώρους;

Οι κομματικές μου καταβολές είναι γνωστές και δεν τις αποπιούμε. Αυτό δεν θα με εμποδίσει όμως να είμαι δήμαρχος όλων των δημοτών , ανεξαρτήτως της κομματικής προέλευσης αυτών. Αυτό που συνηθήζεται να λέγεται από αυτοδιοικητικούς ότι εκλεγόμενοι δήμαρχοι θα αφήσουν τη κομματική τους ταυτότητα έξω από το δημαρχείο με ορισμένους κάποιες φορές να μην το τηρούν , προσωπικά δεσμεύομαι και κοιτάζοντας όλους τους συνδημότες μου στα μάτια ότι την κομματική μου ταυτότητα δεν θα τη αφήσω μόνο έξω από το δημαρχείο αλλά θα τη κλειδώσω σε συρτάρι με κλειδαριά ασφαλείας στο σπίτι μου , το οποίο θα ξεκλειδώσει όταν αποχωρήσω από αυτό. Όσον αφορά τη κομματική προέλευση των υποψηφίων του συνδυασμού μας , ασφαλώς και προέρχονται από διάφορους πολιτικούς χώρους. Και αυτό είναι προστιθέμενη πολιτική αξία , που ενισχύει την δυναμική του και προεξοφλεί ένα νικηφόρο αποτέλεσμα.

Θα τα πούμε βεβαίως και όταν αρχίσει επίσημα η προεκλογική περίοδος τον Σεπτέμβριο , αλλά θα ήθελα να σας ρωτήσω από τώρα. Αν σας καλούσα ιεραρχώντας (3) τρία προβλήματα που ως δημοτική παράταξη σήμερα και ενδεχομένως ως δημοτική αρχή αύριο , ποια θεωρείται ότι είναι αυτά που απασχολούν , ιεραρχικά πάντα τον δήμο , ποια θα αναφέρατε ;

Ιεραρχώντας κατά την άποψη μου τα 3 μεγαλύτερα προβλήματα που απασχολούν τον δήμο μας , θα ανέφερα ως πρώτο την πληθυσμιακή του συρρίκνωση ενός δήμου χτυπημένου όχι όμως σήμερα άλλα τις τελευταίες δεκαετίες από την αστιφιλία με αποτέλεσμα σύντομα αν δεν γίνει κάτι ουσιαστικό προς την κατεύθυνσης αυτή με πρωτοβουλία βεβαίως την δημοτικής μας αρχής η οποία πρέπει να πιέζει σε μόνιμη βάση ασφυκτικά την κεντρική εξουσία , ας είμαστε ειλικρινής το δημογραφικό μέλλον του δήμου μας διαγράφεται δυσοίωνο. Βεβαίως οφείλω εδώ να πω ότι το μείζον αυτό πρόβλημα δεν μπορεί να αποτελεί αντικείμενο πολιτικής εκμετάλλευσης και καπηλείας . Οι εύκολες και ανέξοδες προτεινόμενες λύσεις από ανεύθυνους σε τίποτε δεν ωφελούν προς την κατεύθυνση αυτή. Δεύτερο ουσιαστικό πρόβλημα για τον δήμο μας θεωρώ την ανεργία που πλήττει κυρίως νέους συμπολίτες. Ως δημοτική αρχή θα καταβάλλομαι κάθε δυνατή προσπάθεια προκειμένου να δημιουργηθούν νέες θέσεις εργασίας με μια σειρά πρωτοβουλιών και μέτρων που θα πάρουμε προς την κατεύθυνση αυτή και θα αναφέρονται αναλυτικά στο πρόγραμμα μας. Το μόνο βέβαιο είναι ότι δεν θα αδιαφορήσουμε για αυτό το κοινωνικό και όχι μονό πρόβλημα που απασχολεί πολλούς δημότες μας , διαβεβαιώνοντας κάθε άνεργο και άνεργη ότι θα είμαστε δίπλα τους και το εννοούμε. Ως τρίτο επίσης μείζονος σημασίας πρόβλημα κατά την άποψη μου που απασχολεί έναν δήμο με γερασμένο πληθυσμό όπως προαναφέρουμε είναι αυτό των ανθρώπων της τρίτης ηλικίας , κυρίως όσοι για διάφορους λόγους υποχρεωτικά ζουν μόνοι τους και ειδικότερα στα πλέον απομονωμένα χωρία μας. Βεβαίως θα αξιοποιήσουμε το είδη υπάρχον πρόγραμμα <βοήθεια στο σπίτι> αλλά σε πολλές περιπτώσεις δεν αρκεί μόνο αυτό. Υπέργηροι κατάκοιτοι χωρίς φροντίδα και κάποιον που θα ενδιαφέρεται για αυτούς σε 24ωρη βάση δεσμεύομαι ότι ως δημοτική αρχή θα το διασφαλίσουμε. Και όσο αφορά αυτό θα μου επιτρέψετε να μην υποπέσω σήμερα σε λεπτομέρειες , δεσμευόμενος ότι αυτό θα περιλαμβάνεται αναλυτικά στο πρόγραμμα μας. Το μόνο βέβαιο είναι πως για την δική μας δημοτική αρχή δεν θα ισχύει το γνωστό <σκοτώνουν τα άλογα όταν γεράσουν>.

Ποια προεκλογική τακτική θα ακολουθήσετε σε σχέση με τον ή τους συνυποψήφιους σας; Θα εστιάζεται δύοντας έμφαση και θα προβάλλεται – επικοινωνείτε τα όποια αρνητικά αυτών, κατά την άποψη σας πάντα ή θα κάνετε focous ας μου επιτραπεί η έκφραση αποκλειστικά και μόνο, στο δικό σας πρόγραμμα;

Δεν έχουμε κανένα λόγο να μπούμε σε στείρα αντιπαράθεση με κανέναν συνυποψήφιο. Έχουμε ένα μεγάλο έργο να υποστηρίξουμε που κάναμε αυτά τα 9 χρόνια , αλλά και να επικοινωνήσουμε τις δικές μας προτάσεις για την επόμενη δημοτική περίοδο και οι δημότες θα κρίνουν , θα επιλέξουν και θα αποφασίσουν.

Και με αφορμή αυτό. Το πρόγραμμα σας έχει καταρτιστεί, έχει ολοκληρωθεί και αν ναι είναι ρεαλιστικό , εφικτό και υλοποιήσιμο;

Το πρόγραμμα για την επόμενη δημοτική περίοδο βεβαίως και δεν έχει ολοκληρωθεί και είναι σε φάση επεξεργασίας , κατάρτισης και ολοκλήρωσης. Δεν τάζουμε λαγούς με πετραχήλια. Μάθαμε αυτά που λέμε να τα κάνουμε πράξη και αυτός είναι ο λόγος που μας εμπιστεύονται οι δημότες , τους οποίους το πρόγραμμα που θα έχουν στα χέρια τους όταν αυτό ολοκληρωθεί θα είναι τέτοιο που θα το υλοποιήσουμε , εκτιμούμε στο ακέραιο.

Είσαστε αισιόδοξος για το εκλογικό αποτέλεσμα και αν ναι, που εδράζεται η αισιοδοξία σας;

Φυσικά και είμαι αισιόδοξος για το αποτέλεσμα των εκλογών. Τα μηνύματα που εισπράττω από τους συμπολίτες μου από την μια άκρη του δήμου ως την άλλη είναι ενθαρρυντικά και μου δίνουν δύναμη να συνεχίσω τον αγώνα μαζί με άξιους συνεργάτες μου για ένα νικηφόρο αποτέλεσμα , για τον συνδυασμό μας , που το βράδυ των εκλογών θα γιορτάσουμε όλοι μαζί. Γιατί για εμάς το βράδυ εκείνο δεν θα υπάρχουν νικητές και ηττημένοι. Γιατί νικητές θα είναι , θα είμαστε όλοι για ένα δήμο με προοπτική , με πρόγραμμα με όραμα με σχέδιο. Για ένα Δήμο καλύτερο για εμάς και τα παιδία μας.

Ένα μήνυμα που θα θέλατε τώρα να απευθύνεται προς τους δημότες σας ;

Το μήνυμα που θα απευθύνω στους δημότες είναι ότι με την εμπειρία που απέκτησα , θα συνεχίσω με εντιμότητα – δικαιοσύνη – εργατικότητα να είμαι χρήσιμος στο τόπο μου και τους καλώ να εμπιστευτούν τον συνδυασμό μας βέβαιοι ότι δεν θα το μετανιώσουν.

Ένα μήνυμα – πρόταση – πρόσκληση – έκκληση , οτιδήποτε σχετικό σε κάθε περίπτωση , προς τον ή τους συνυποψήφιους σας;

Το μήνυμα που απευθύνω στον ή στους συνυποψήφιους μου είναι ότι ο προεκλογικός αγώνας να διεξαχθεί σε ένα πολιτισμένο περιβάλλον χωρίς οξύτητες και προσωπικές αντεγκλήσεις. Να συμφωνήσουμε όλοι οι υποψήφιοι προσωπικά εγώ και οι συνεργάτες μου δεσμευόμαστε ότι θα το κάνουμε , σε δύο βασικούς άξονες, αφενός ότι τα προβλήματα του τόπου είναι κοινά και αυτά που μας ενώνουν ακόμη και ως πολιτικούς αντιπάλους είναι περισσότερα από αυτά που μας χωρίζουν και αφετέρου όλοι έχουμε τον ίδιο στόχο και σκοπό. Δηλαδή να υπηρετήσουμε ο καθένας με την δική του φιλοσοφία και πρόγραμμα τον Δήμο , τον τόπο μας και όλους τους συνδημότες.


Συνέντευξη του υπ. Δημάρχου Φιλιατών Πέτρου Κατσάρη στο ArtTv (+βιντεο) Συνέντευξη του υπ. Δημάρχου Φιλιατών Πέτρου Κατσάρη στο ArtTv (+βιντεο) Reviewed by thespro.gr on Τρίτη, Ιουλίου 04, 2023 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Σελίδες

Από το Blogger.