Ανακοινώθηκαν οι προσωρινοί δικαιούχοι του «Ανακυκλώνω – Αλλάζω Θερμοσίφωνα»

Ανακοινώθηκαν οι προσωρινοί δικαιούχοι του «Ανακυκλώνω – Αλλάζω Θερμοσίφωνα»



Ανακοινώθηκαν τα αποτελέσματα για το πρόγραμμα «Ανακυκλώνω – Αλλάζω Θερμοσίφωνα» και αναρτήθηκαν στην ενότητα «Εξέλιξη». Πρόκειται, ωστόσο, για προσωρινά αποτελέσματα δικαιούχων του Προγράμματος «Ανακυκλώνω – ΑλλάΖΩ Θερμοσίφωνα». Οι προσωρινοί πίνακες, με τους επιλέξιμους και τους επιλαχόντες δικαιούχους του «Ανακυκλώνω – ΑλλάΖΩ Θερμοσίφωνα» αναρτήθηκαν, σήμερα (11/7) στην ιστοσελίδα: https://allazothermosifona.gov.gr/exelixi/apotelesmata-axiologisis/. Οι σχετικές λίστες έχουν καταρτιστεί ανά Περιφέρεια και ανά κατηγορία προϋπολογισμού, με αντίστοιχη κατάταξη, βάσει της βαθμολογίας κάθε αίτησης.

Όπως αναφέρει το Υπουργείο
Σήμερα αναρτήθηκαν στην ενότητα «Εξέλιξη» τα προσωρινά αποτελέσματα δικαιούχων του Προγράμματος «Ανακυκλώνω – ΑλλάΖΩ Θερμοσίφωνα».

Οι αιτούντες έχουν τη δυνατότητα να αναζητήσουν στις λίστες ανά Περιφέρεια την συνολική βαθμολογία και κατάσταση της αίτησης τους.

Σύμφωνα με τον Οδηγό του Προγράμματος υπάρχει η δυνατότητα υποβολής ενστάσεων από την Τετάρτη 12 Ιουλίου (00:01) έως Τρίτη 18 Ιουλίου (23:59).

Η ενίσχυση κυμαίνεται από 50% έως 60%, ενώ θα δοθεί με τη μορφή voucher που θα αφαιρεθεί από την τελική τιμή του μοντέλου που θα επιλέξει ο ωφελούμενος.

Ανάλογα με το μέγεθος του ηλιακού, δηλαδή τον ωφέλιμο όγκο της δεξαμενής, η ενίσχυση (χωρίς τον ΦΠΑ) ξεκινά από 510,48 και φτάνει μέχρι τα 904,84 ευρώ, στην οποία περιλαμβάνεται και το κόστος εγκατάστασης.



Ανακοινώθηκαν οι προσωρινοί δικαιούχοι του «Ανακυκλώνω – Αλλάζω Θερμοσίφωνα» Ανακοινώθηκαν οι προσωρινοί δικαιούχοι του «Ανακυκλώνω – Αλλάζω Θερμοσίφωνα» Reviewed by thespro.gr on Τρίτη, Ιουλίου 11, 2023 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Σελίδες

Από το Blogger.