Δήλωση της υποψήφιας Δημοτικής Συμβούλου με το συνδυασμό «Δύναμη Προοπτικής» κας Έφης Λιοπιάρη

Δήλωση της υποψήφιας Δημοτικής Συμβούλου με το συνδυασμό «Δύναμη Προοπτικής» κας Έφης Λιοπιάρη

Με μεγάλη χαρά αλλά και γνώση της ευθύνης, ανακοινώνω την υποψηφιότητά μου για το Δήμο Ηγουμενίτσας.

Είναι τιμή μου να ενταχθώ στον συνδυασμό «Δύναμη Προοπτικής» και να συμβάλλω στην πορεία για έναν καλύτερο και πιο δίκαιο Δήμο Ηγουμενίτσας.

Η επαγγελματική μου ιδιότητα ως δικηγόρος και διαμεσολαβήτρια με έχει εξοπλίσει με την απαραίτητη γνώση και τις δεξιότητες για να αντιμετωπίσω τις προκλήσεις που αντιμετωπίζει ο Δήμος μας.

Με βασικές αξίες τη δικαιοσύνη και την αλληλεγγύη, δεσμεύομαι να εργαστώ με συνέπεια και αφοσίωση για την ευημερία και την πρόοδο της τοπικής μας κοινότητας.

Θα διασφαλίσω ότι οι φωνές και οι ανησυχίες των πολιτών θα ακουστούν και θα ληφθούν υπόψη. Θα επιδιώξω την ενίσχυση της συμμετοχής των πολιτών, προάγοντας το διάλογο και τη συνεργασία για να δημιουργήσουμε μια κοινότητα που θα προσφέρει ίσες ευκαιρίες και αειφόρο ανάπτυξη για όλους.

Με την υποστήριξη και τη συνεργασία σας, μπορούμε να πραγματοποιήσουμε το όραμα μας για έναν δίκαιο, αλληλέγγυο και προοδευτικό Δήμο Ηγουμενίτσας. Σας καλώ να ενώσουμε τις δυνάμεις μας και να συνεργαστούμε για να δημιουργήσουμε μια καλύτερη κοινότητα για όλους μας.

Ευχαριστώ θερμά για την εμπιστοσύνη και την ευκαιρία που μου δίνετε, ώστε να σας εκπροσωπήσω επάξια.

Μαζί, μπορούμε να φέρουμε την αλλαγή που επιθυμούμε για τον Δήμο μας.

 

Ευγενία Έφη Λιοπιάρη

Υποψήφια Δημοτική Σύμβουλος

Του συνδυασμού «Δύναμη Προοπτικής»

Δήλωση της υποψήφιας Δημοτικής Συμβούλου με το συνδυασμό «Δύναμη Προοπτικής» κας Έφης Λιοπιάρη Δήλωση της υποψήφιας Δημοτικής Συμβούλου με το συνδυασμό «Δύναμη Προοπτικής» κας Έφης Λιοπιάρη Reviewed by thespro.gr on Δευτέρα, Ιουλίου 24, 2023 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Σελίδες

Από το Blogger.