Θεσπρωτία: Εκδηλώσεις προς τιμήν του Άλκη Αλκαίου από τον Σύλλογο Εργαζομένων ΟΤΑ

Θεσπρωτία: Εκδηλώσεις προς τιμήν του Άλκη Αλκαίου από τον Σύλλογο Εργαζομένων ΟΤΑ


Για πέμπτη συνεχόμενη χρονιά ο Σύλλογος Εργαζομένων ΟΤΑ Νομού Θεσπρωτίας καταθέτει τη δική του πρόταση στο πολιτιστικό γίγνεσθαι της περιοχής του νομού Θεσπρωτίας. Με έμφαση στην ανάδειξη της τοπικής δημιουργίας και του ντόπιου καλλιτεχνικού δυναμικού αλλά και με σημαντικές συνεργασίες με μουσικά συγκροτήματα και καλλιτέχνες από όλη την περιοχή, προσφέροντας στους κατοίκους και επισκέπτες της την εναλλακτική πρόταση της ποιοτικής ψυχαγωγίας.

Στο πλαίσιο των καλοκαιρινών εκδηλώσεων και με θέμα «Αγύριστο κεφάλι», ο Σύλλογος Εργαζόμενων ΟΤΑ Νομού Θεσπρωτίας διοργανώνει:Συναυλία προς τιμήν του θεσπρωτού Άλκη Αλκαίου ποιητή και στιχουργού, παρασκευή 28/7/2023 στις 21.30 στη πλατεία δημαρχείου Ηγουμενίτσας με τη συμμετοχή των Trio Tenoro.
5η Εικαστική έκθεση από 29/7/2023 ως 5/8/2023 στην αίθουσα του πνευματικού κέντρο ΠΑΝΘΕΟΝ (ζωγραφική-κατασκευές-χειροτεχνία-κέντημα- κόσμημα- φωτογραφία).
Θεσπρωτία: Εκδηλώσεις προς τιμήν του Άλκη Αλκαίου από τον Σύλλογο Εργαζομένων ΟΤΑ Θεσπρωτία: Εκδηλώσεις προς τιμήν του Άλκη Αλκαίου από τον Σύλλογο Εργαζομένων ΟΤΑ Reviewed by thespro.gr on Κυριακή, Ιουλίου 09, 2023 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Σελίδες

Από το Blogger.