Η Ομιλία Του Υποψήφιου Δήμαρχου Φιλιατών Πέτρου Κατσάρη Κατά Την Χθεσινή Παρουσίαση Του Συνδυασμού | Οι Μέχρι Τώρα Υποψήφιοι

Η Ομιλία Του Υποψήφιου Δήμαρχου Φιλιατών Πέτρου Κατσάρη Κατά Την Χθεσινή Παρουσίαση Του Συνδυασμού | Οι Μέχρι Τώρα Υποψήφιοι



Σας ευχαριστώ θερμά και εκ βάθους καρδίας για τη θετική ανταπόκρισή σας, στο κάλεσμά μου από την πρώτη στιγμή που εξεδήλωσα την πρόθεση μου, να διεκδικήσω το αξίωμα του Δημάρχου, προκειμένου να υπηρετήσω με όλες μου τις δυνάμεις τον τόπο μου, αυτόν που γεννήθηκα, μεγάλωσα και ζω εγώ και η οικογένεια μου.

Αυτό το ζεστό αγκάλιασμα της πρόθεσής μου αυτής, από τη συντριπτική χωρίς υπερβολή πλειοψηφία των Δημοτών, εισέπραξα από την αρχή και είναι αυτό που μου δίνει δύναμη και κουράγιο να συνεχίσω τον αγώνα του συνδυασμού, της παράταξης μας που ουσιαστικά από τώρα αρχίζει μέχρι το βράδυ των εκλογών.

Για να επισφραγιστεί ο αγώνας αυτός με τη δική σας πάντα ψήφο και εμπιστοσύνη, σε νίκη για την παράταξή μας, σε δική σας ουσιαστικά. Γιατί μέτοχοι και συμμέτοχοι στη νίκη αυτή, θα είσαστε όλοι εσείς, όλοι οι Δημότες ακόμη και αυτοί που για διάφορους λόγους δεν θα μας επιλέξουν. Για να συνεχίσουμε αλλά και να ξεκινήσουμε μια νέα πορεία από κοινού εσείς και οι συνεργάτες μου Δημοτικοί Σύμβουλοι όλων των παρατάξεων, που θα συγκροτούν το Δ.Σ. Γιατί στον μικρό και συνεχώς μειούμενο πληθυσμιακά Δήμο μας ΔΕΝ ΠΕΡΙΣΣΕΥΕΙ ΚΑΝΕΙΣ, γιατί τα προβλήματα είναι κοινά, χωρίς χρώμα ούτε κομματικό, ούτε παραταξιακό καιπεριμένουν ορισμένα μάλιστα από αυτά επιτακτικά και διαχρονικά, λύσεις «ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ».

Γιατί αποτελεί απόλυτη πεποίθηση της παράταξης που έχω την τιμή να είμαι επικεφαλής και εμού προσωπικά βεβαίως, ότι αυτά που μας χωρίζουν είναι πολύ λιγότερα από αυτά που μας ή πρέπει να μας ενώνουν.

Το αγκάλιασμα από όλους εσάς της επιδίωξής μας να διοικήσουμε τον Δήμο όχι ως αφεντικά και παράγοντες εξουσίας προκειμένου να ικανοποιήσουμε τις όποιες ανθρώπινες τυχόν ματαιοδοξίες μας, αλλά με αποκλειστικό στόχο και σκοπό την υλοποίηση του φιλόδοξου προγράμματός μας καταβάλλοντας γι αυτό κάθε δυνατή προσπάθεια, αφιερωμένοι αποκλειστικά και μόνο στην αποστολή μας, που θα είναι η διαχείριση και επίλυση προβλημάτων όλων των Δημοτών, είναι αυτό που μας δίνει δύναμη να συνεχίσουμε μαζικά και δυναμικά τον αγώνα μέχρι τέλους, μέχρι να επισφραγιστεί αυτός με την υπερψήφιση του συνδυασμού μας.

Για την υλοποίηση του οράματός μας το οποίο θα διατυπώνεται αναλυτικά και με σαφήνεια στο προεκλογικό μας πρόγραμμα που καταρτίζεται ήδη και σύντομα θα γίνει κτήμα όλων σας.

Ένα πρόγραμμα φιλόδοξο, με στόχους και συγκεκριμένες προτάσεις, αλλά συγχρόνως ρεαλιστικό, εφικτό και υλοποιήσιμο. Γιατί με αυτό θα συνάπτουμε ένα προεκλογικό «ΣΥΜΒΟΛΑΙΟ ΤΙΜΗΣ»ΜΑΖΙ ΣΑΣ, που θέλουμε να το εφαρμόσουμε ει δυνατόν στο σύνολό του κατά τη διάρκεια της θητείας μας για να μπορούμε να σας κοιτάξουμε στα μάτια, βέβαιοι όντες ότι δεν σας διαψεύσαμε, δεν σας προδώσαμε, δεν σας κοροϊδέψαμε προεκλογικά για να υφαρπάξουμε την ψήφο σας, στο τέλος της θητείας μας.

Σήμερα δεν θα γίνει εκτενής και αναλυτική παρουσίαση του προγράμματός μας αφού δεν είναι αυτός ο σκοπός της σημερινής συγκέντρωσης. Σύντομα όμως, θα το έχετε όλοι στα χέρια σας και θα επιδιώξουμε να συζητήσουμε πάνω σε αυτό με τον κατά το δυνατό μεγαλύτερο αριθμό Δημοτών που θα έχουν διάθεση να μας ακούσουν, αναλύοντας μαζί τους κάθε θεματική ενότητα, λαμβάνοντας συγχρόνως υπόψη και δικές σαςπροτάσεις όσων θέλουν να συμβάλλουν στην τελική διαμόρφωσή του.

Για να καταρτίσουμε ένα πρόγραμμα όχι μόνο αξιόπιστο, συνεπές, αποτελεσματικό και κυρίως εφαρμόσιμο αλλά και με ενεργή, δική σας, όλων των Δημοτών συμμετοχή σε αυτό. Ένα πρόγραμμα που θα καλύπτει όλο το φάσμα των προβλημάτων του Δήμου αλλά και του κάθε Δημότη προσωπικά κυρίως όσον αφορά προβλήματα της καθημερινότηταςτης διαχείρισης και αντιμετώπισηςτους, από τη Δημοτική Αρχή. Ένα πρόγραμμα που θα φέρει και το δικό σας προσωπικό του κάθε ενός στίγμα, την σφραγίδα και υπογραφή.

ΦΙΛΕΣ ΚΑΙ ΦΙΛΟΙ – ΣΥΝΔΗΜΟΤΙΣΣΕΣ ΚΑΙ ΣΥΝΔΗΜΟΤΕΣ.

Διεκδικούμε την εκλογή μας, χρησιμοποιώ πάντα πληθυντικό και όχι πρώτο πρόσωπο, γιατί πιστεύω ακράδαντα ότι το ΕΓΩ δεν πρέπει να υπάρχει καν στο λεξιλόγιο μας αλλά το ΕΜΕΙΣ, ως μια ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΠΑΡΑΤΑΞΗ υπεύθυνη, στιβαρή, αξιόπιστη, δοκιμασμένη και αποτελεσματική. Ζητάμε την ψήφο σας, τη στήριξή σας για να κάνουμε πράξη το όραμά μας για τον Δήμο μας, τα χωριά μας, τον τόπο μας, τη γενέθλια γη. Για να δημιουργήσουμε καλύτερες συνθήκες καθημερινότητας σε όλους. Με στόχους άμεσους, μεσοπρόθεσμους και μακροπρόθεσμους που θα επιτύχουμε να κατακτήσουμε με σκληρή δουλειά, όλοι όσοι στρατευθήκαμε στην προσπάθεια αυτή με αποκλειστικό κίνητρο και μόνο, την αγάπη μας για τον τόπο.

Άλλωστε δεν είμαστε σημερινοί. Γνωριζόμαστε καλά μετά από δύο επιτυχημένες θητείες της σημερινής και απερχόμενης Δημοτικής Αρχής, της οποίας και προσωπικά αλλά και πολλοί από τους υποψήφιους της παράταξης μας, υπήρξαμε στελέχη της.

Μιάς Δημοτικής Αρχής που αποδεδειγμένα έχει να επιδείξει ένα σημαντικό έργο, που επιτρέψατε μου την έκφραση, αυτό «ΜΙΛΑ ΑΠΟ ΜΟΝΟ ΤΟΥ». Ένα έργο που δικαιωματικά το πιστώνεται ο απερχόμενος με προσωπική του απόφαση απολύτως σεβαστή βεβαίως Δήμαρχός μας αλλά και όλοι όσοι από εμάς, υπήρξαμε συνεργάτες του. Όσο και αν επιχειρούν ορισμένοι πολιτικοί μας αντίπαλοι να υποβαθμίσουν, να απαξιώσουν, να μηδενίσουν το έργο αυτό, οι προσπάθειες τους πέφτουν στο κενό. Γιατί ακόμη και αυτοί που για διάφορους λόγους δεν μας ψήφισαν στο παρελθόν, υποχρεώνονται εκ των πραγμάτων να το αναγνωρίσουν. Κατά γενική ομολογίακαι διαπίστωση, το 2015 διαδεχθήκαμε μια Δημοτική Αρχή με απολύτως αρνητικό πρόσημο κατά τη διάρκεια της θητείας της. Γι αυτό και άλλωστε αποδοκιμάστηκε χωρίς να κατορθώσει να επανεκλεγεί, καταψηφιζόμενη από τους συνδημότες.

Η δική μας παράταξη της οποίας συνέχεια αποτελούμε για εννέα (9) περ. χρόνια εκλεγόμενοι και επανεκλεγόμενοι πανηγυρικά σε δύο εκλογικές αναμετρήσεις,δεν έχασε εκλογές,γιατί οι συμπολίτες είχαν απτά δείγματα του έργου της και της ικανότητάς της στην αποτελεσματική διαχείριση μικρών, μεγάλων και μεγαλύτερων προβλημάτων του Δήμου και των Δημοτών.

Φιλοδοξούμε, επιδιώκουμε, διεκδικούμε και ελπίζουμε βάσιμα πως οι Δημότες άνδρες και γυναίκες του Δήμου μας,θα εξουσιοδοτήσουν με την ψήφο τους στις επικείμενες εκλογές και την δική μας παράταξη να συνεχίσει το έργο της σημερινής, της οποίας όπως προαναφέρουμε, αυτοδιοικητική σάρκα από τη σάρκα της είμαστε.

Η σημερινή δική μας παράταξη διατηρεί το όνομα και το λογότυπο της απερχόμενης,ακριβώς γιατί ως γνωστόν «ομάδα που κερδίζει δεν την αλλάζεις».

Κάναμε όμως και αλλαγέςσε αυτή, με την προσθήκη νέων, άφθαρτών, αξιόλογων υποψήφιων που την τιμούν με τη συμμετοχή τους. Που σε ένα αποτελεσματικό «πάντρεμα» με παλαιότεραέμπειρα και δοκιμασμένα στη διοίκηση, την Αυτοδιοίκηση, τη διαχείριση και αντιμετώπιση προβλημάτων των Δημοτών στελέχη, θα αποτελέσουν μια «ΙΣΧΥΡΗ ΟΜΑΔΑ» κρούσης. Θα δώσουν, θα δώσουμε όλοι μαζί, ένα έντιμο, μαχητικό, δυναμικό και ειλικρινή προεκλογικό αγώνα για να εξασφαλίσουμε τη νίκη, η οποία σύμφωνα με όλα τα μηνύματα που εισπράττουμε από κάθε μικρό ή μεγάλο χωριό του Δήμου και την πρωτεύουσα αυτού, θεωρείται βέβαιη.

Θέλω σήμερα ως επικεφαλής της παράταξης, να ευχαριστήσω για μια ακόμη φορά όλους και όλες όσους μας εμπιστεύτηκαν και ως υποψήφιοι και υποψήφιες, θα δώσουμε μαζί τη νικηφόρα μάχη.

Είναι ιδιαίτερη τιμή για εμένα η εμπιστοσύνη τους αυτή ως ΠΡΩΤΟΥμεταξύ ΙΣΩΝ και δεσμεύομαι δημόσια πως δεν πρόκειται να την προδώσω ποτέ. Πως ο Δήμος θα διοικείται συλλογικά, με την ενεργό συμμετοχή και ισότιμη αξιοποίηση όλων των στελεχών. Πως όλοι μαζί θα δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό, για ένα Δήμο με όραμα, ελπίδα και προοπτική. Για ένα καλύτερο μέλλον για εμάς και τα παιδιά μας. Για χρηστή διαχείριση των οικονομικών του, με απόλυτη διαφάνεια. Για τη προσπάθεια δημιουργίας προϋποθέσεων παλιννόστησης Δημοτών και φρένου στην πληθυσμιακή συρρίκνωση του Δήμου μας. Έχουμε σχέδιο, έχουμε συγκεκριμένες προτάσεις και απόψεις για να αλλάξουμε τα όποια αρνητικά δεδομένα και να δημιουργήσουμε προοπτικές ανάπτυξης, με στοχοδιάγραμμα και χρονοδιάγραμμα.

Όλα αυτά αναλυτικά, θα παρουσιαστούν, θα τα αναπτύξουμε, θα τα συζητήσουμε από κοινού όταν καταρτιστεί πλήρως και διανεμηθεί το πρόγραμμά μας.

Είμαστε βέβαιοι ότι τότε θα σας εκπλήξουμε ευχάριστα και θα πείσουμε ακόμη και αυτούς που μέχρι σήμερα δεν έχουν πεισθεί,πως η παράταξή μας διαθέτει την πείρα, την εμπειρία, αλλά συγχρόνως έχει διδαχθεί πολλά και από τα όποια λάθη της, τις όποιες εσφαλμένες επιλογές της από τη συμμετοχή της στη διοίκηση του Δήμου μέχρι σήμερα και είναι πλέον έτοιμη, για ένα νέο ξεκίνημα.

Αντίπαλοί μας στην προσπάθεια μας αυτή να σας πείσουμε ότι εμείς είμαστε εκείνοι που και θέλουμε και μπορούμε να σας εκπροσωπήσουμε και κυριολεκτικά να σας υπηρετήσουμε ως νέα Δημοτική Αρχή, δεν είναι οι άλλοι συνυποψήφιοί μας. Αντίπαλοι μας ήταν, είναι και θα είναι τα προβλήματα του τόπου, του Δήμου μας και κάθε Δημότη προσωπικά. Αυτό θα παλέψουμε να αντιμετωπίσουμε όλη η ισχυρή ομάδα μας.Και σας καλούμε από τώρα να συστρατευθείτε όλοι στην κοινή προσπάθεια για ένα καλύτερο ΑΥΡΙΟ, για ένα καλύτερο Φιλιάτι, για ένα Δήμο που μετά την ολοκλήρωση της θητείας μας, θα έχει δημιουργήσει νέες δυναμικές προοπτικές ανάπτυξης και προόδου.

Σήμερα θα παρουσιάσουμε τον μεγαλύτερο αριθμό υποψήφιων μας ως Δημοτικών Συμβούλων αλλά και ως Τοπικών Συμβούλων του μεγαλύτερου αριθμού των χωριών μας. Είναι χωρίς υπερβολή οι καλυτερότεροι, ότι εκλεκτό διαθέτει από ανθρώπινο δυναμικό, ο τόπος μας. Είναι αυτοί που αποφάσισαν σε βάρος οι περισσότεροι των προσωπικών, οικογενειακών και επαγγελματικών τους υποχρεώσεων, να συστρατευθούν μαζί μας για να υπηρετήσουν τον τόπο τους και όλους τους Δημότες. Ας τους επιβραβεύσουμε για την απόφασή τους αυτή, με ένα θερμό χειροκρότημα.




ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΔΗΜΟΤΙΚΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ <<ΠΟΛΙΤΕΣ ΣΕ ΔΡΑΣΗ>>

ΒΟΚΟΛΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑΣ
ΒΡΑΚΑΣ ΧΡΗΣΤΟΣ ΦΟΡΟΤΕΧΝΙΚΟΣ -ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΚΥΝΗΓΕΤΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΦΙΛΙΑΤΩΝ
ΓΑΚΗ ΜΑΡΙΑ
ΓΚΙΚΑΣ ΘΩΜΑΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑΣ ΑΓΡΟΤΗΣ-ANTIΔΗΜΑΡΧΟΣ ΔΗΜΟΥ ΦΙΛΙΑΤΩΝ
ΔΑΛΛΑΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑΣ
ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ ΚΩΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΣ
ΕΥΘΥΜΙΟΥ- ΒΡΑΚΑ ΕΛΕΝΗ ΑΓΡΟΤΙΣΣΑ -ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΔΟΜΩΝ ΔΗΜΟΥ ΦΙΛΙΑΤΩΝ
ΚΑΙΣΑΡΗ-ΣΚΕΥΗ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ (ΒΟΥΛΑ) ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΗ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ ΓΕΝΙΚΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ ΦΙΛΙΑΤΩΝ-ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ
ΚΕΜΕΤΖΕΤΖΙΔΗ ΓΕΣΘΗΜΑΝΗ(Mάνια) ΙΔΙΩΤΙΚΗ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ
ΚΟΥΛΟΥΡΗ ΕΛΕΝΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΣ
ΚΟΨΙΔΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑΣ
ΛΑΓΚΑΡΗ ΕΙΡΗΝΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑΣ-ΠΡΩΗΝ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ ΔΗΜΟΥ ΦΙΛΙΑΤΩΝ
ΜΕΜΜΟΣ ΧΡΗΣΤΟΣ ΙΑΤΡΟΣ ΑΙΜΑΤΟΛΟΓΟΣ
ΜΠΟΡΟΔΗΜΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΣ -ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΔΗΜΟΥ ΦΙΛΙΑΤΩΝ
ΜΠΟΥΖΙΟΥΡΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΕΡΓΟΛΑΒΟΣ ΟΙΚΟΔΟΜΩΝ
ΜΠΟΥΤΖΗ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΣ -ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟΥ
ΝΤΑΦΛΟΥ ΕΥΘΥΜΙΑ (ΕΦΗ) ΦΥΣΙΚΟΘΕΡΑΠΕΥΤΡΙΑ -ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ ΔΗΜΟΥ ΦΙΛΙΑΤΩΝ
ΠΑΝΤΑΖΑΚΟΣ ΜΙΧΑΛΗΣ ΦΟΡΟΤΕΧΝΙΚΟΣ -ΠΡΩΗΝ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ ΔΗΜΟΥ ΦΙΛΙΑΤΩΝ
ΠΑΝΤΟΣ ΚΩΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΗΣ
ΠΑΠΠΑ -ΜΑΛΛΙΟΥ ΟΥΡΑΝΙΑ ΕΦΟΡΙΑΚΟΣ -ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ ΔΗΜΟΥ ΦΙΛΙΑΤΩΝ
ΣΚΟΔΡΑΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΠΤΥΧΙΟΥΧΟΣ ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ-ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΔΗΜΟΥ ΦΙΛΙΑΤΩΝ
ΣΤΑΥΡΑΤΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΗΣ
ΤΣΑΤΣΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΕΠΑΝΑΠΑΤΡΙΣΤΗΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΗΣ -ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΣ
ΤΣΙΜOΣ ΚΩΣΤΑΣ ΙΑΤΡΟΣ ΚΑΡΔΙΟΛΟΓΟΣ
ΦΕΡΕΝΤΙΝΟΣ ΜIΛΤΙΑΔΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑΣ ΑΓΡΟΤΗΣ







Η Ομιλία Του Υποψήφιου Δήμαρχου Φιλιατών Πέτρου Κατσάρη Κατά Την Χθεσινή Παρουσίαση Του Συνδυασμού | Οι Μέχρι Τώρα Υποψήφιοι Η Ομιλία Του Υποψήφιου Δήμαρχου Φιλιατών Πέτρου Κατσάρη Κατά Την Χθεσινή Παρουσίαση Του Συνδυασμού | Οι Μέχρι Τώρα Υποψήφιοι Reviewed by thespro.gr on Τρίτη, Ιουλίου 11, 2023 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Σελίδες

Από το Blogger.