Δήλωση της υποψήφιας Δημοτικής Συμβούλου με το συνδυασμό «Δύναμη Προοπτικής» κας Μαρίας Μιχαήλου - Βαμβακά

Δήλωση της υποψήφιας Δημοτικής Συμβούλου με το συνδυασμό «Δύναμη Προοπτικής» κας Μαρίας Μιχαήλου - Βαμβακά


Με μεγάλη χαρά και αίσθημα ευθύνης ανακοινώνω την υποψηφιότητά μου για δημοτική σύμβουλος στο Δήμο Ηγουμενίτσας, συμπορευόμενη με το συνδυασμό «Δύναμη Προοπτικής», με υποψήφιο Δήμαρχο τον Γιάννη Λώλο.
Η απόφασή μου αυτή, προέκυψε από τον βαθύτατο σεβασμό και αγάπη που τρέφω για την πόλη μας και τους ανθρώπους της.
Η εμπειρία μου ως αστρολόγου και η δουλειά μου στον τομέα της τηλεόρασης, μου έχει δώσει την ευκαιρία να είμαι κοντά στον κόσμο, να ακούω τις ανάγκες και τις φωνές των ανθρώπων. Με βάση αυτή τη συλλογική γνώση και εμπειρία, θέλω να συνεισφέρω στην ανάπτυξη και την ευημερία του Δήμου μας.
Δεσμεύομαι να εργαστώ με συνέπεια, αφοσίωση και ανθρωπιά, για την προώθηση της δικαιοσύνης, της αλληλεγγύης και της βιώσιμης ανάπτυξης της πόλης μας. Θα επιδιώξω τη συμμετοχή και την ανταλλαγή ιδεών με τους πολίτες μας, γιατί πιστεύω ότι η ενεργός συμμετοχή και η συνεργασία αποτελούν τους θεμέλιους λίθους μιας ισχυρής και προοδευτικής κοινωνίας.
Μαζί, με την υποστήριξη σας, μπορούμε να οικοδομήσουμε έναν Δήμο Ηγουμενίτσας, που θα προάγει την ποιότητα ζωής και θα διασφαλίζει ίσες ευκαιρίες για όλους. Σας καλώ να σταθούμε δίπλα-δίπλα και να συνεργαστούμε για να πραγματοποιήσουμε αυτήν την αποστολή.
Ευχαριστώ θερμά για την εμπιστοσύνη τον δήμαρχο Γιάννη Λώλο για την ευκαιρία που μου δίνει να συνεισφέρω στην κοινότητά μας.
Με αισιοδοξία και αποφασιστικότητα, συνεχίζουμε δυνατά για ένα καλύτερο αύριο!

Μαρία Μιχαήλου – Βαμβακά
Υποψήφια Δημοτική Σύμβουλος
Του συνδυασμού «Δύναμη Προοπτικής»
Δήλωση της υποψήφιας Δημοτικής Συμβούλου με το συνδυασμό «Δύναμη Προοπτικής» κας Μαρίας Μιχαήλου - Βαμβακά Δήλωση της υποψήφιας Δημοτικής Συμβούλου με το συνδυασμό «Δύναμη Προοπτικής» κας Μαρίας Μιχαήλου - Βαμβακά Reviewed by thespro.gr on Σάββατο, Ιουλίου 15, 2023 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Σελίδες

Από το Blogger.