Υποψήφιος με τον Παν. Νταή ο Αλέκος Πάσχος

Υποψήφιος με τον Παν. Νταή ο Αλέκος Πάσχος



Σήμερα βρισκόμαστε στην εξαιρετικά ευχάριστη και τιμητική θέση να ανακοινώσουμε τη συμπόρευσή μας με τον Αλέκο Πάσχο, Πρόεδρο του Επιμελητηρίου Θεσπρωτίας.


Ο Αλέκος Πάσχος, δραστηριοποιείται επαγγελματικά στην Ηγουμενίτσα στον τομέα της εστίασης εδώ και πολλές δεκαετίες και εκλέγεται Πρόεδρος της Διοικούσας Επιτροπής του Επιμελητηρίου από το 2006 έως και σήμερα, κατακτώντας την εμπιστοσύνη των συναδέλφων του με σκληρή δουλειά, ισονομία και διαφάνεια. Τα αποτελέσματα του έργου του είναι ο εκσυγχρονισμός των υπηρεσιών του Επιμελητηρίου, η αξιοποίηση των ευρωπαϊκών προγραμμάτων, η υλοποίηση δράσεων προβολής και εξωστρέφειας.


Η συμμετοχή του στο Συνδυασμό «Συμμαχία Ανάπτυξης και Αλληλεγγύης» σηματοδοτεί την ανάγκη για συνεργασία μεταξύ της αυτοδιοίκησης και της τοπικής επιχειρηματικότητας σε τομείς κοινού ενδιαφέροντος όπως: τουρισμός, ανάπτυξη, πρωτογενής τομέας, προβολή – προώθηση της περιοχής, υποστήριξη επιχειρηματικότητας, αύξηση της απασχόλησης κ.α. Όλοι μαζί μπορούμε να τα καταφέρουμε.


Για ένα καλύτερο μέλλον για το Δήμο Ηγουμενίτσας και τους κατοίκους του.
Υποψήφιος με τον Παν. Νταή ο Αλέκος Πάσχος Υποψήφιος με τον Παν. Νταή ο Αλέκος Πάσχος Reviewed by thespro.gr on Πέμπτη, Ιουλίου 13, 2023 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Σελίδες

Από το Blogger.