Συνεδριάζει την άλλη Δευτέρα η επιτροπή διαβούλευσης του Δήμου Ηγουμενίτσας

Συνεδριάζει την άλλη Δευτέρα η επιτροπή διαβούλευσης του Δήμου Ηγουμενίτσας


Καλείστε σε συνεδρίαση της επιτροπής διαβούλευσης του Δήμου Ηγουμενίτσας που θα γίνει δια ζώσης στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου Δήμου Ηγουμενίτσας στις 24 Ιουλίου 2023 ημέρα Δευτέρα και ώρα 13:00' για συζήτηση και διατύπωση γνώμης στα παρακάτω θέματα :

1° ΘΕΜΑ: Διατύπωση γνώμης επί του προσχεδίου για την τροποποίηση του κανονισμού χρήσης κοινόχρηστων χώρων του Δήμου Ηγουμενίτσας. Εισηγητής: -Μαρτίνης Δονάτος - Αντιδήμαρχος.

2° ΘΕΜΑ: Διατύπωση γνώμης επί του προσχεδίου «Κανονισμός λειτουργίας μουσικής και μουσικών οργάνων για τα καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος του Δήμου Ηγουμενίτσας.»
Εισηγητής: -Μαρτίνης Δονάτος - Αντιδήμαρχος.
· Σε περίπτωση έλλειψης απαρτίας, η συνεδρίαση επαναλαμβάνεται την αμέσως επόμενη εργάσιμη ημέρα (Τρίτη 25 Ιουλίου) την ίδια ώρα, οπότε θεωρείται σε κάθε περίπτωση ότι υφίσταται απαρτία. (παρ. 3 του άρθρου 78 του Ν.4555/18.)

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ
ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ
ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΠΑΚΟΣ
Συνεδριάζει την άλλη Δευτέρα η επιτροπή διαβούλευσης του Δήμου Ηγουμενίτσας Συνεδριάζει την άλλη Δευτέρα η επιτροπή διαβούλευσης του Δήμου Ηγουμενίτσας Reviewed by thespro.gr on Πέμπτη, Ιουλίου 13, 2023 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Σελίδες

Από το Blogger.